Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Spacerówka

Polecane posty

Gość gość

nie parasolka, na pompowanych kołach, rozkładana na płasko, do ok 1500 zł - co polecacie? Co myślicie o X-lander X-move Bebetto Nico Zebra Q Baby Active

Gość gość
+ przekładane siedzisko, waga wózka nie ma znaczenia

Gość gość
poczytaj opinię na bangla . move ma tam straszna opinię a dużo dobrego o nico plus piszą

Gość gagajaga
Polecam ci poczytać na forach, czy w jakichś gazetkach dla rodziców. /ja dużo czytałam "Dziecko" no i oczywiście fora internetowe a potem "oględziny" w sklepach. I tak w oko mi wpadł Symbio Graco potem poszukałam w internecie i w sklepie internetowym zakupiłam prawie 400zł taniej:) ale juz wiedziałam czego szukam.Dla mnie wózek super lekki, lekko , płynnie się nim jeździ i ma fajne bo dmuchane koła

Gość pannazuzanna
Też polecam Symbio Graco- wygodny, stabilny i tak jak napisała poprzedniczka lekki wózek.Warty uwagi zdecydowanie

Gość gość
Graco Symbio jest sztywny jak pała i wcale nie lekki. Nie podniecajcie się wózkami kupionymi na podstawie zdjęć w necie bez wypróbowania w realu wszystkiego co stoi w wielkich sklepach z wózkami!!!

Gość gość
Akurat prawa jest taka, że jak się popcha kilkanaście wózków różnych producentów to Symbio wypada kijowo, a X-landery to w ogóle poracha przez wielkie P - dwoje ludzi trzeba, żeby to podbić do góry. Takie nowoczesne czołgi.

Gość mikika
hmmm...no ja akurat też mam Graco Symbio i jako wózek spisuje się ok. Mam 2 dziecko i jak wspominam poprzedni wózek jeszcze jakiś na tzw paskach odkupiony od koleżanki to nasz wypada super. Jesteśmy na etapie gondoli i ta wraz ze stelażem waży około 12kg.Ja uważam żę to lekki wózek a prowadzi się go ok bo ma pompowane koła i dobra amortyzacje. Nie wyssałam tej opinii z palca a z życia

Gość gość
Bo nie masz porównania. Symbio jest tragiczny i ma zerowa amortyzację. Połóż się na taczce i niech cię ktoś popcha, wtedy zrozumiesz jak się w czuje twoje dziecko w tym wózku.

Gość gość
U mnie jest podział taki, że on się nie wtrąca do wystroju, a ja do elektroniki i mechaniki, czyli ściślej do tego co dany sprzęt ma w środku i jakie ma funkcje, lub co dane auto ma pod maską. Mam jednak głos we wstępnym wyborze obudowy sprzętu czy też karoserii auta, czyli mówiąc oględnie modelu, ale to on weryfikuje jego jakość i funkcjonalność, przed dokonaniem zakupu. Tyle.

Gość gość
Oj, nie ten temat. Sorry.

Gość mamcia_jancia
Symbio ciężki i sztywny? Większej bzdury dawno nie czytałam Widać pisze to ktoś kto nie ma o wózku żadnego pojęcia Ot, Polska cała, jak czegoś nie skrytykuje to dzień stracony

Gość babyactive_ballerina_style
No ja pisałam już w innym wątku.. że wózek babyactive ballerina style jest świetny.. ale niestety nie sprzedają samych spacerówek.. tylko 2 w1

Gość kababała
Ze spacerówek znanych mi i polecanych jednak Graco Symbio.Dla mnie wózek ok, jeździ mi się dobrze dzięki spręzynowemu zawieszeniu i tylnym kołom pompowanym. Dobrze mi się nim jeździ nawet po nierównym terenie. No i tak jak szukałam przednie koła skrętne, a lepiej mi się takimi jeździ. Do tego ta przekładana rączka.