Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ranking Światowy

W jakich krajach są najbrzydsi i najpiękniejsi ludzie podawajcie obie płci

Polecane posty

Gość 0 Terenia 0
28.08.13 gość - I Libijczycy i Libańczycy to w większości Muslimy! Sprawdź statystyki! 🖐️

Gość Ranking Światowy
Spokój! Piszmy o najbrzydszych i najprzystojniejszych! 🌼

Gość gość
Fajne Suki ! wyrwał bym taką Libankę tak dla symetrii wobec polek które się puszczają z arabami

Gość cala prawda i tylko prawda
Zasada jest taka że jak kobiety w danym kraju sa piekne to faceci nie i vice versa. Wyjątki : kraje gdzie dozwolone są małżeństwa z kuzynami i bliską rodziną. Tam rodzą się potwory. Na szczescie znaleziono dobre rozwiązanie i zakrywaja je szmatami.

Gość gość
Nie Libańczycy to w większości Chrzescijanie - Wikipedia podaje złe dane. Mieszkałem w Libanie 7 lat

Gość gość
też bym wreszcie się uwolnił od tych polskich blondynek z rzadkimi włosami. a fajnych brunetek o oryginalnej urodzie jest mało. za mało

Gość gość
ponad 90% ludzi na świecie ma czarne włosy więc zastanów się....

Gość Do cala prawda i tylko prawda
Do: cala prawda i tylko prawda No ale Brytyjczycy i Irlandczycy są brzydcy niezależnie od płci

Gość gość
Fajne Suki ! wyrwał bym taką Libankę tak dla symetrii wobec polek które się puszczają z arabami x hahaha polaczki uświadomcie sobie że wy nigdzie nie macie brania :D zawsze będziecie śmieciami :D

Gość Ranking Światowy
"Tam rodzą się potwory. Na szczescie znaleziono dobre rozwiązanie i zakrywaja je szmatami." dobrze napisane kolego :) http://pokazywarka.pl/iesu7r/

Gość 0 Terenia 0
28.08.13 gość - Piszesz o Bejrucie, a zauważ że w stolicach są zawsze lepiej wyglądający ludzie i ci bardziej tolerancyjni, gorzej w wioskach i mniejszych miejscowościach 🖐️

Gość Ranking Światowy
"hahaha polaczki uświadomcie sobie że wy nigdzie nie macie brania smiech.gif zawsze będziecie śmieciami smiech.gif" hehe,to twoj tato tez byl smieciem znalazlem jego fotke http://pokazywarka.pl/iesu7r/

Gość gość
Napewno tak nie zrzędzą jak tłuste zawistne poleczki z krótkimi włosami:) puszczające sie z pakolami i nigerami :)

Gość gość
Przecież mówie, że mieszkałem w Libanie przez 7 lat. 7 lat nie spędziłem tylko w Bejrucie.

Gość 0 Terenia 0
28.08.13 gość - I żadnej nie wyrwałeś? 😴

Gość cala prawda i tylko prawda
Zależy gdzie. Każdy człowiek ktory ma trochę obcej mieszanki genów jest atrakcyjny. Brytyjczycy z francuskimi, wloskimi lub hiszpańskimi genami są naprawdę przystojni. Dużo aktorów, piosenkarzy jest przystojnych (jeśli porownamy z np polskimi). Tacy Brytyjczycy z dziada pradziada to są brzydcy, ale jest takich mało. Za to np Polacy dzięki swojemu zacofaniu mogą poszczycić sie prawie kazirodzctwem :D rezultaty widać. Niestety Polki postanowiły to zmienic parzac sie z kolorowymi...co jest głupie wg mnie, ale to ich sprawa.

Gość gość
Wyrwałem. Tyle że Libanki nie puszczają się tak z obcokajowcami :(

Gość gość
hipokryci! kazdy facet powie swojej zonie/partnerce ze operacje to glupota, chyba ze mozg sobie z operuje...ale na ulicy czy nawet w tv zachwyca sie sztucznym biustem, pupa itd jakiejś Libanki :o, wiec czemu zaluje swojej kobiecie??? jak wybieral partnerke podobalo mu sie ze ma ladna laske i zeby mu koledzy zazdroscili ale teraz kiedy ciaza zastawila swoje pietno i zle sie z tym czuje...on nie chce zeby poprawila swoja urode. czemu? Czyzby sie czegos obawial??

Gość gość
ja mam żonę niemkę, bardzo ładna.

Gość gość
28.08.13 [zgłoś do usunięcia] gość Wyrwałem. Tyle że Libanki nie puszczają się tak z obcokajowcami xx puszczają, puszczają :D tylko nie robią tego z polaczkami i wbij to sobie do głowy :D dla niej i dla innych cudzoziemek jesteś nikim :D

Gość gość
wpiszcie w wyszukiwarkę grafiki polish women i zobaczcie na 17 zdjęcie masakra !

Gość były badania
były badania i wyszło, że mężczyźni z Anglii, Polski, Irlandii i Rosji są najbrzydsi na całym świecie :)

Gość gość
tu masz te badania na ostatnich miejscach sa niemcy i brytyjczycy o polakach nic takiego nie pisze wiec nie klam http://kobieta.dziennik.pl/twoje-emocje/artykuly/101742,najpiekniejsi-sa-szwedzi-najbrzydsi-brytyjczycy.html?utm_source=link&utm_medium=referral&utm_campaign=nastepny-artykul

Gość gość
"puszczają, puszczają smiech.gif tylko nie robią tego z polaczkami i wbij to sobie do głowy smiech.gif dla niej i dla innych cudzoziemek jesteś nikim smiech.gif " Moja żona jest cudzoziemką, więc riposta ci nie wyszła paszczaku :D

Gość 0 Terenia 0
Ha! Już jakiś kocmołuch się podszywa pode mnie :D No ale tylko tyle może :P :classic_cool: