Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak wybrać dobrego TERAPEUTĘ

Polecane posty

Gość gość

jak znaleźć dobrego psychoterapeutę, opiniami ze stron typu znanylekarz już się nie kieruję, bo w moim przypadku nie sprawdziło się. Po czym poznać np. na 1szej sesji, że terapeuta będzie w stanie mi pomóc? Jakieś porady?

Gość gość
A nie masz już na co/kogo wydawać pieniędzy ? Wszyscy są nastawieni na trzepanie kasy. Zawód jak każdy inny.

Gość gość
niby tak, ale mam problemy, z którymi sama sobie nie radzę, kasę i tak wydaję na pierdoły, więc chyba lepiej już tak wydać.

Gość gość
a nie możesz porozmawiać o swoich problemach z kimś bliskim, z kimś komu na Tobie zależy ?

Gość gość
znajomych nie mam w ogóle, boję się ludzi, mam tylko mamę, z nią czasem rozmawiam, ale ona mnie zbywa i sama mówi, żebym poszła do psychologa, bo ma dość mojego gadania;/

Gość gość
Nie słuchaj gadania, że wszyscy są nastawieni na trzepanie kasy. Pewnie spora część pseudo-psychologów owszem, dlatego szukaj wśród profesjonalistów ( http://www.pocieszka.pl/index.php?page=dobryterapeuta&menu=pacjenci). To cenne doświadczenie, jak każde inne jeżeli umiemy z niego dobrze skorzystać i wyciągać naukę. Jeżeli masz możliwość, na pewno warto spróbować ;)