Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość madz513

Beta HCG

Polecane posty

Gość madz513

Witam robiłam dziś badanie krwi mój wynik to 11.57 mlU/ml normy laboratorium: do 5- poza okresem ciąży 5-50 ciąża 2 dni - 1 tydz 50-500 ciąża 1-2 tydz 100-5000 ciąża 2-3 tydz czy z tego wynika ze jestem w 1 tyg ciąży?

Gość karolina_88
z badania tak wynika ale jeśli chcesz się upewnić to możesz powtórzyć badanie za kilka dni. Jeśli jesteś w ciąży to poziom HCG będzie znacznie wyższy. pozdrawiam

Gość madz513
okres spóżnia mi sie dzis 7 dzien, 27 robiłam test i nic nie wykazał .. nie mam możliwości potórzenia bety ponieważ wyjeżdżam na miesiąc

Gość gość
Beta była za niska, żeby test sikany wykazał ciążę. Powtórz badanie z krwi tam, gdzie jedziesz.

Gość czekajacnacud
no moglas miec opozniona owulacje i za 1-2 beta znacznie wzrosnie:)

Jezeli okres spoznia ci sie juz tydzien to beta 11 bedzie oznaczac ciaze biochemiczna bo w 5 tygodniu nawet przy pozniejszej owulacji beta powinna byc zdecydowanie wyzsza. Powtorz bete za 48 godzin i idz do lekarza koniecznie.

Gość madz 513
jutro ide powtorzyc bete, rozmawialam dzis z moim ginekologiem, powiedzial ze musialam zajsc na poczatku sierpnia,, ale kazal takze powtorzyc bete. dodam ze moje cykle nie sa regularne a ostatnia miesiaczka trwala 8 dni

Gość gość
powtórzyłam Bete wynik 55.21 , czyli 1-2 tydz, nie pisalam wczesniej ze w czerwcu miałam zatrzymanie miesiączki, a w lipcu była wywoływana d*phastonem. wiec to on mi cos pomieszał z cyklem tak mi sie wydaje

Gość karolina_88
gratulacje

Gość gość
dziekuje:-)