Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marika kika ka 90

BOLĄ MNIE WEZŁY CHLONnne czy ktos tak mial pytajnik

Polecane posty

Gość marika kika ka 90

hej,od prawie 2 meisiecy bolą mnie wezly chlonne pod jedną pachą. niby nic tam nie wyczuwam palcami,ale czuje taki tępy ból -chyba promieniuje w stronę piersi. Po jakis 2 tygodniach bólu zrobilam USG -lekarz napisal ze w.sa powieksozne ale maja widoczną zatokę tluszczową :O Powiedzial ze moze to jakis niegrorzny stan zapalny i czesc :( a one mnie juz tak bolą z 2 miesiac.... czyli co? maja tak bolec? ktoras z was tak ma??? zaczynam sie niepokoic...ale tez nie chce histeryzowac,moze isc do innego lekarza???

Gość marika kika ka 90
?

Gość gość
idz do innego lekarza

Gość gość
kurcze nie chce histeryzowac..:(

Gość gość
zrob podstawowe badania krwi, ob i bialko crp jesli masz stan zapalny to wyniki tto pokaza

Gość gość
dzieki :) wlasnie zrobilam morfologię jakies 2 tygodnie temu...ale jeszcze nie bylam u lekarza bo czekam jeszcze 1 miesiac na usg i wtey pojde z kompletem wynikow. nie wiem czy mi sie wydaję ale raz mnie boli pod jedną pachą,raz w mostku raz za uszami.. przeziembienia czy jakiejs infejscji chyba raczej nie mam :O

Gość gość
Jak wyszła morfologia?

Gość gość
POWIEM CI TAk: wezly mnie nie bolą non stop...ale tak co 3 dni....wiec raz sie uspokajam i zapominam ,a raz nakrecam :O onkolog powiedzial "rilax bo jest widoczna zatoka tluszczowa" :) sama sobie zrrbilam prywtanie podstawowa 31 lipca morfologię ...(mam ci tutaj napisac wszystkie parametry???) ...(18?)

Gość gość
napisz tylko czy zachowane sa normy jesli cos podwyzszone i zrob to bialko to tylko kilka zl

Gość gość
erytrocyty maja byc 3,7-5 a mam 3,8 hemoglobina ma byc 12-16 a mam 12 hematokryt tez w dolnej granicy MCHC w dolnej granicy a pozostalych NORM nie ma napisanych ,tylko same moje wartosci, dzieki wielkie za rady,kim jestes z zawodu??? jak to bialko mam zrobić na czczo z krwi czy moczu?

Gość gość
na czczo z krwi a wyniki nie odbiegaja tak by panikowac

Gość gość
i jeszcze jedno nim zapomne moze wydac Ci sie to glupie ale zdarzaja sie przypadki nadwrazliwosci spowodowanej depilacja pach i uzywaniem kosmetykow niby banal ale idzie jesien i mozesz przez miesiac nie draznic pach i obserwowac czy bol mija

Gość marika kika ka 90
dzieki wielkie za porady, owszem,uzywam antypersirantu -garniera tylko wtedy gdy muszę-mam wazne spotkanie i jest upał.....to tak z 3 razy w ostatnich tygodniach...a z depilacją nigdy nie mialam jakis problemow. :) raz w tygodniu. ale niepokoi mnie to ze boli tez czasem w mostku......a czasem tez za zuchwą. jutro zrobię to bialko dla swietego spkokoju

Gość gość
nie chodzi o depilacje w sensie podraznienia skory jako krostek czy tp a o to, ze wyrywanie wsloskow powoduje stan zapalny stan zapalny, limfa, wezly tak to zaleznosc jest wezly sa rowniez w jamie brzusznej i sama rozumiesz, ze wezly to taki budzik infekcja, wezel powiekszony mozna mnozyc ale wszyscy wiedza o co chodzi zrob badania i ob i bialko jesli bedzie w porzadku to widac taka Twoja uroda i musisz czuc bol, zeby wiedziec ze zyjesz pozdrawiam cieplo