Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość blueberriaa

pierwsza randka z fotki w pizzeri i coś w kawalerce

Polecane posty

Gość blueberriaa

słuchajcie poznałam go na fotka .pl (ja mam 19 lat a on 26). Przystojny brunet, pracuje w pizzeri u mnie w mieście. Umówilismy się u niego w pracy. Przyszlam na kuchnie bo był sam oprócz dziewczyny przyjmującej zamówienia. Pizzeria miała być zaraz zamykana. Pokazał mi stanowisko pracy, poczęstował pizzą zrobioną własnoręcznie. Zrobił uśmiech z papryki, oczy z oliwek, włosy ze szpinaku, nos z pomidorka , taką śmieszną pizze specjalnie dla mnie :) śmialiśmy się w glos i jedliśmy. Wyszliśmy stamtąd i on powiedział że chce wziąć prysznic po pracy i że do niego do kawalerki skoczyć możemy. Ja na to ze ok. W mieszkaniu włączył mi tv i poszedł do łazienki. Wrócił owiniety ręcznikiem w pasie. Ja usta ręką zakryłam i trochę się śmiałam a on zrzucił ten ręcznik i też się śmiał. Powiem wam że wtedy pierwszy raz zobaczyłam na żywo tam faceta. Ubrał majtki i koszulkę a ja czułam motylki w brzuchu jak usiadł koło mnie. Potem dotykał moje kolano. Było mi miło. Pocałował mnie jak nikt nigdy nie czułam się nigdy! No i posuwał się dalej bo wsadził mi rękę pod spódnice i smiał się że mam wilgno. Glupio mi się zrobiło bo nie wiedziałam czy to dobrze czy to zle . Masował mi wiecie co i wsadził tam palec, zapiszczałam. Bo przestraszylam się, powiedziałam mu że jestem dziewicą. On zapytał czy może i majtki mi zsunął. Rozłożył mnie na łóżku i zaczął pieścić mnie językiem długo. Ja piszczałam i miałam chyba orgazm bo ogarnęło mnie coś pięknego. Po tym zorientowałam się ze to zle że tak robie i ubrałam majtki. Powiedziałam mu że to za szybko na seks. Dobrze zrobiłam? Wyszłam od niego. I teraz płacze bo on zobaczył jako pierwszy te moje miejsca i dotykał ich językiem. A także wkładał palec. Nie odzywa się od wczoraj. Napisac mu coś?

Gość blueberriaa
w smsie

Gość blueberriaa
odezwał się w końcu i powiedział że znam już go, wiem gdzie pracuje i zawiód się ze szybko zwiałam :D i zaproponował spotkanie!!! przeprosiłam go oczywiście a on ze rozumie. To super. Jutro randka 2

Gość blueberriaa
nie doszlo do randki bo on zachorował :( dziewczyny pomóżcie co o tym wszystkim mysleć? On jest chory i nie kontaktuje się ze mną...

Gość gość
zrób mu niespodziankę i idź do niego..kup mu jakieś owoce itp...powiedz,ze nic nie odpisuje,a ty się martwisz o niego hehe....napweno się zdziwi

Gość gość
no napewno będzie zdziwiony, bo teraz jego "chorobę" leczy inna ;) błagam Cię autorko, nie rób sobie nadziei, on chciał zaliczyć, Ty nie dałaś i po sprawie, kontakt się urwie.

Gość Martynaxx
Planowałem pierwszą randkę. Dziewczyna, z którą się umówiłem, wspomniała, że kocha pizzę. To trochę ułatwiało mi decyzję, gdzie zabrać ją na jedzenie. Ułatwiało mi również zaimponowanie jej. Otóż dobrze wiedziałem, gdzie znajduje się najlepsza pizza w mieście. Byłem pewien, że dzięki satysfakcjonującemu posiłkowi i mojej wiedzy na jego temat sprawię, że dostanę kilka dodatkowych punktów.http://www.moje-life.pl/uslugi/randka-w-najlepszej-pizzerii/