Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Najgorszy kraj

Polecane posty

Gość gość

UK oczywiscie. Bieda, nedza, rozpacz, smrod, syf i ubostwo. Drogo, paskudne, ciasne, drogie mieszkania i domy, zywnosc GMO, drogi transport, wysokie rachunki, brak pracy, bezrobocie, wszedzie tloki, mnostwoludzi, korki, spaliny, rosnace ceny, zenujace zarobki, wymagania z kosmosu, krzywe drogi i chodniki, tepi lekarze, duza przestepczosc, mnostwo ludzi z calego swiata, no i ten islam...

Gość gość
I ty :( zapomniałeś(aś) o najważniejszym :(

Gość gość
Ten islam jest tak naprawdę zauważalny w tym UK? W sensie oczywiście negatywnym.

Gość gość
ciężko nie zauważyć tego islamu!!

Gość gość
Polska: Bieda, nedza, rozpacz, smrod, syf i ubostwo. Drogo, paskudne, ciasne, drogie mieszkania i domy, zywnosc GMO i sola drogowa i padlina, drogi, wolny i przestarzaly transport, wysokie rachunki, brak pracy, bezrobocie, wszedzie tloki, mnostwo ludzi, korki, spaliny, rosnace ceny, zenujace zarobki, wymagania z kosmosu, krzywe drogi i chodniki, tepi i drodzy lekarze, duza przestepczosc, szczegolnie na stanowiskach, mnostwo ludzi wpierdalajacych sie w nie swoje sprawy i zagladajacych kazdemu do garow i portfela, no i ten faszystowski katolicyzm...

Gość typektypek
To Polska najgorszy kraj jest

Gość gość
Smród i syf to ty masz w tym swoim uk. Faszystowski katolicyzm? Ja jakoś żyje i nie widzę aby mi ani innym coś katolicy narzucali. Tylko tłuki mogą powtarzać w kółko te brednie o katolicyzmie. I wolę katolików niż muzułmanów. Chyba kogoś ubodła krytyka jego nowego państwa bo pełno synonimów porozmieszczał w swoim żałosnym pościku.

Gość typektypek
smród i syf to jest zbyt delikatnie powiedziane co w tej polsce się dzieje obawiam się ,że w słowniku nie ma odpowiednio dosadnego słowa by określić polską rzeczywistość

Gość gość
. Nikt w naszych czasach nie kaze byc nikomu katolikiem. Co za bzdura

Gość gość
smród i syf to ty chyba miałeś w tej swojej oborze jak krowy doiłeś. Polska to biedny kraj ale na pewno nie syfiasty.

Gość gość
czy Uk mialo 50 lat bolszewictwa u siebie? . A bieda jest bieda wszedzie nawet w US wszystko zalezy w jakim srodowisku ktos sie obraca

Gość typektypek
BIEDA = SYF ZE SMRODEM

Gość gość
benefity = syf ze smrodem. Tyle co uk naprodukował śmierdzących brudasów na benefitach to żaden kraj nie może im dorównać. Normalnie trzeba uważać na tych co przyjeżdżają z Uk w odwiedziny aby jakiegoś robactwa nie przytachali ze sobą.

Gość gość
Polska, zarobki na poziomie 350 euro, brak polityki prorodzinnej, brak polityki socjalnej, wysokie bezrobocie, bardzo drogie mieszkania w blokowiskach (nieproporcjonalne do zarobków), katolicyzm (religia w szkołach i przedszkolach, wypowiedzi biskupów w mediach typu wiadomości) brak edukacji seksualnej, brak dofinansowania do środków antykoncepcyjnych (w PL to grzech), wysoka przestępczość (w moim rodzinnym mieście policja prosiła aby młode kobiety nie chodziły krótko ubranie bo grasuje g****iciel :D), ogromna bieda, Rodzice na wyprawkę do szkoły dla jednego dziecka pracują cały miesiąc... dużo można jeszcze wymieniać.

Gość gość
A bieda jest bieda wszedzie nawet w US wszystko zalezy w jakim srodowisku ktos sie obraca-----> gowno prawda! Ja z mezem od 10 lat zyjemy w USA I mamy 85 tys $! Na rok

Gość gość
To że wy zarabiacie w miarę przyzwoicie, bo żadne kokosy to nie są, nie znaczy że w USA nie ma biedy. "Trailer trash" mówi Ci to coś?

Gość gość
ale kogos szarpie zazdrosc :D Bo tylko takie uczucie powoduje zakladanie setki topikow na temat jakiegos kraju (UK) Czlowiek szczesliwy, spelniony nie ma czasu na wypisywanie takich bzdur. Autorowi wspolczuje :P

Gość teściwa zięcia
gość napisał """. Nikt w naszych czasach nie kaze byc nikomu katolikiem. Co za bzdura ""' a poślij dziecko do szkoły i nie posyłaj na religię.........

Gość gość
albo sprobuj nie ochrzcic dziecka, albo zeby poszlo na komunie, albo nie wpusc ksiedza na kolede, to cie rodzina i sasiedzi o malo nie zjedza...

Gość gość
chyba na wsi

Gość gość
w miescie w blokach jest tak samo.

Gość gość
"a poślij dziecko do szkoły i nie posyłaj na religię........." xxxx co za bzdura :o ja zrezygnowałam sama w podstawówce z lekcji religii i do bierzmowania też nie przystąpiłam i nikt nigdy złego słowa mi nie powiedział z tego tytułu. Nie mieszkam w Warszawie a średniej wielkości mieście. Poza tym zrobiła to w latach 90 tych czyli w czasach gdy o ateizmie nikt nigdy na głos nie mówił a ksiądz był świętością, nie pieprzcie więc, że teraz wypisanie dziecka z religii spotyka się z ostracyzmem bo nigdy w to nie uwierzę.

Gość gość
księdza po kolędzie nie wpuszczam a z sąsiadami mam tak dobry kontakt jak mało kto.

Gość gość
To że wy zarabiacie w miarę przyzwoicie, bo żadne kokosy to nie są, nie znaczy że w USA nie ma biedy. "Trailer trash" mówi Ci to coś? Slucham????? Heh, ja dzieci nie mam wiec zyje mi sie naprawde dobrze nie narzekam 7 Tys$ na miesiac w zupelnosci nam starcza;) zazdrosniku jeden;)aaaa kokosy to maja moze gwiazdy Hollywood.

Gość gość
"nie pieprzcie więc, że teraz wypisanie dziecka z religii spotyka się z ostracyzmem bo nigdy w to nie uwierzę." Bo widzisz to jest polityka lewicowców aby zniszczyć katolicyzm który daje pewną siłę a robią to wmawiając ludziom że KK prześladuje ludzi. Ja tez chowałam się w latach 90 i u nas była również etyka. Nikt nie musiał chodzić na religie i nikogo z tego powodu nie prześladowano. W szkole miałam dzieci w klasie które kościół to widziały tylko w szczególnych przypadkach jak ślub lub pogrzeb. A w liceum to nawet nie uczył mnie religii ksiądz tylko katecheta który miał normalnie żonę i poruszał tematy ciężkie takie jak eutanazja, depresja itd. Ba ostatnio moja koleżanka brała ślub. Jej rodzina nigdy nie chodziła do kościoła, nie wpuszczała księdza jak chodził po kolędzie a mimo to nikt jej nie utrudniał wzięcia ślubu kościelnego. Więc jak ktoś pieprzy o jakimś ostracyzmie to albo to jest osoba żyjąca na jakiejś wsi zabitej dechami co zamiast toalety mają jeszcze wygódkę koło obory albo zwykły palant mający w tej propagandzie swój cel.

Gość gość
"albo sprobuj nie ochrzcic dziecka, albo zeby poszlo na komunie, albo nie wpusc ksiedza na kolede, to cie rodzina i sasiedzi o malo nie zjedza..." x U mnie 1/3 tylko wpuszcza księdza. Nikogo nie obchodzi czy ma ochrzczone dzieci i czy chodzi do kościoła. Ja sama do kościoła nie chodzę ale nawet rodzina mnie nie prześladuje choć mam bardzo wierzącą. Więc sorry ale gdzie ty mieszkasz? Na wschodniej granicy czy co? Macie chociaż wodę podciągniętą?

Gość Bawarska
Moja córka w przedszkolu miała religię o 11.30, miałam więc wybór albo ją zapiszę albo ona pójdzie na ten czas do starszej grupy. Córka bardzo nie chciała iść do starszej grupy więc byłam zmuszona puścić ją na religię. To jest właśnie wpychanie się kościoła na siłę. Apostazja ... trzeba lat aby móc jej dokonać, a podatki na kościół trzeba płacić :P co mam w zamian, za to że płacę na KK ?

Gość gość
Pierwsze słyszę aby w przedszkolu była religia. Wiele rożnych zajęć rozwijających jak taniec, angielski, karate ale religia? Może zapisałaś do jakiegoś przedszkola przykościelnego? Serio gdzie wy mieszkacie. Nie rozsiewacie farmazonów bo aż d**a boli.

Gość Bawarska
Miasto Katowice, religia od 5 roku życia.

Gość Bawarska
Zapomniałam napisać że przedszkole publiczne, przychodzi zakonnica, dzieci odmawiają paciorek a potem kolorują sobie obrazki święte. Następnie dzieci przynoszą obrazki pokolorowanie, mamusia wkleja je do zeszytu i dostaję 5 :D