Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jak to z wami polakami

Polacy boja sie być romantyczni czy są pozbawieni

Polecane posty

Gość jak to z wami polakami

z pięknem jest podobnie, nie potraficie dostrzec ocenić.

Gość tinnitus woman
to naród mocno powściągliwy ze względu na trzymanie konwenansem w szachu. polak = konformista

Gość gość
polki chcą wulgarnych agresywnych polaków. Gdy polak jest romantyczny, niepijący, kulturalny itp. to w każdym przypadku widziany jest jako ciota.

Gość tinnitus woman
nie nie wolą. ale obecnie gdy coraz bardziej zaciera się granica między preferencjami. gdy coraz bardziej zalewa nas fala metroseksualności, bi i homo to chciałoby się, żeby ten facet pozostał facetem a nie zniewieściałym gogusiem. nawet jeśli czasem postąpi z nami wbrew naszym oczekiwaniom, to szczątki nieskażonej natury które jeszcze w nas pozostały, domagają się tego co klasyczne. faceta z jajami a nie baksy odzianego w idiotyczne obcisłe spodnie i kapelusik z lakierami na paznokciach i szalikiem.

Gość tinnitus woman
ja również opisuje zjawisko raczej z pozycji mamy, bo nawet nie starszej siostry ;)

Gość gość
wg kobiet facet jak nie pije, nie pali, nie przeklina, ćwiczy, jest przystojny, jest dżentelmenem, jest porządny itd. to jest niemęski bo nie jest agresywny, wulgarny, chamski, bo nie pije nie pali itd. i nie ma to nic wspólnego z metro itd. Dziś kobiety są dużo gorsze niż kiedyś. Więcej kobiet nadużywa alkoholu, więcej pali, kobiety są bardziej wulgarne i chamowate. Facet by być mężczyzną w oczach współczesnej kobiety musi być znacznie gorszy niż ona.

Gość tinnitus woman
"Dziś kobiety są dużo gorsze niż kiedyś. Więcej kobiet nadużywa alkoholu, więcej pali, kobiety są bardziej wulgarne i chamowate. Facet by być mężczyzną w oczach współczesnej kobiety musi być znacznie gorszy niż ona." tu przyznam ci rację, ale zawsze mozna szukać wyjątków.

Gość gość
świat jest coraz bardziej pragmatyczny więc i polacy

Gość gość
Angliczanie są pragmatykami do szpiku kości, i w ogóle cały Zachód.

ten cały świat uwziął sie na mnie a jestem przecież taki dobry och i ach chodzący ideał :( ! Przcież mam poczucie humoru i jestem kulturlany wiec należy mi sie praktycznie każda kobieta