Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wypada w tym na wesele jako gość

Polecane posty

Gość gość
Może być, dobrze, że nie jest długa. Ja bym do tego postawiła na czerwony żakiet lub bolerko i buty. Bez żadnych jasnych dodatków.

Gość gość
Moim zdaniem wypada ponieważ ta suknia nie jest biała a atutem są czerwone dodatki. Już nie przesadzajmy z tymi podobieństwami do sukien ślubnych bo niedługo goście nago będą musieli chodzić. To że panny młode wybierają sobie suknię z kolorowymi dodatkami czy paskami to już jest ich sprawa i muszą się liczyć z tym że ktoś będzie miał podobną gdyż goście wiedzą że nie należy zakładać długich sukien koloru białego i nie mają pojęcia że panna młoda wymyśli sobie coś innego. Panna młoda chyba zdaje sobie z tego sprawę że jak wybierze krótką suknię w innym niż białym kolorze to może się powtórzyć

Gość niegość
Oczywiście, że wypada. Sukienka nie jest ani długa, ani biała, ma mocny czerwony akcent. Do tego faktycznie czerwone dodatki i pozostaje mi tylko życzyć Ci dobrej zabawy :)

Gość gość
fajna, a jeśli na dodatek jesteś blondynką (jak modelka na zdjęciu), to super :)

Gość gość
Dzięki za opinie :) Jestem brunetką. Mam długie, kręcone włosy i zamierzam iśc w rozpuszczonych. Za to figurę mam ok - szczupła, nogi zgrabne, biust średni, także będzie dobrze leżeć :P

Gość piękna ta sukienka
:)

Gość gość
dla chudej w pasie ,super

Gość gość
gdyby do mnie na wesele ktos przyszedl w jasnej sukience-bialej, ecru czy jakiejs tam to po prostu grzecznie wyprosilabym ta osobe. Dlaczego nie mozecie zrozumiec ze te kolory sa nieodpowiednie na wesele? To jest dzien panstwa mlodych ale zawsze znajdzie siee 'gwiazda' w jasnej sukience. O dziwo wsrod moich znajomych, glownie chodzi mi teraz o mezczyzn, panuje przekonanie ze kobieta ktora idzie na wesele ubrana na jasno to puszczalska, latwa czy jak to sobie tam nazwiecie. Ale chyba wiadomo o co mi chodzi? Ze probuje za wszelka cene zwrocic na siebie uwage. Swedzi ja miedzy nogami itp;) ostatnio nawet zrobilismy 'przeglad' i w wiekszosci przypadkow sie sprawdzilo :)

Gość gość
btw sukienka bardzo ladna ale na inna okazje

Gość gość
i wlasnie za kilka tygodni ide na wesele i nie mam jeszcze wybranej sukienki. Wiem na pewno jaka nie bedzie :) nie znam panny mlodej ale szanuje jej dzien i nie mam zamiaru zgrywac gwiazdy w jasnej sukienusi. Moze macie propozycje sukienki dla takiej jak ja-przeciwniczki braku klasy i taktu. Takiej, ktora lubi ubrac sie stosownie do okazji?

Gość gość
Ło cię koorva! Że co? Że jak przyjdzie w takiej sukience to ją swędzi między nogami??? Ty masz dobrze wszystko pod kopułą? Mój 6 letni syn nawet nie opowiada takich debilizmów.

Gość gość
hehe to akurat nie ode mnie wyszly te slowa, tylko je tu przytoczylam. Moim zdaniem wystapienie w jasnej sukience na weselu jako gosc to totalny brak taktu i szacunku. Ale chodzcie tak ubrane dziewczyny, wiem ze inni goscie weselni tez maja wtedy ucieche bo maja kogo obgadac. Wystarczy poczytac inne tematy pt. Czy wypada w takiej sukience isc na wesele?

Gość gość
z***bista sukienka ! wypada nie wypada - już bez przesady - to ecru.

Gość gość
ale ta sukienka jest bardzo fajna ma mocne czerwone dodatki i w ogóle nie kojarzy sie z suknia panny młodej, na slubie mojej siostry laski miały ubrane bezowe, morelowe sukienki i moja siostra nic nie powiedziała w ogóle nie zwróciła na to uwagi

Gość gość
paskudna i wieśniacka

Gość gość
ktos tu pisal o BOLERKU!?!?!?!?!!?!??!!??! mamy rok 2013!!!!!!!!!!!!!!!

Gość gość
smieszy mnie NIEKTORE WYPOWIEDZI, ze nie wypada. CHYBA KAZDY KTO IDZIE NA WESELE WIE KIM JEST panna mloda - KAMERZYSTA, ZESPOL I FOTOGRAF TEZ ;/ i oni beda skupiac cala uwage na mlodych, a nie na kobiecie ktora przyszla w jasnej sukience ;/ moja kuzynka jest z***biscie piekna kobieta - na moim weselu byla w jasnej sukience. nikt nawet tego nie skomentowal. mi tez to nie przeszkadzalo. mimio iz brzydsza jestem i tak uwaga byla skupiona na mnie ;/ panny ktore pisza, ze nie wypada to chyba MAJA JAKIES KOMPLEKSY ;/

Gość gość
Dziewczynko ile ty masz lat i z jakiej wsi pochodzisz,biala to swedzi miedzy nogami :D Wypada isc w takiej sukience,nawet bardzo wypada.Na moim slubie wlasnie tak wygladaly moje przyjaciolki i siostry,nie mieszkam w pl tylko w kraju gdzie na sluby przychodzi sie elegancko ubranym.w polsce widze dziewczyny ubrane na sluby jak na dyskoteke albo w jakis tanich badziewnych sukienkach z rynku.ta suknia jest elegancka i mozna smialo w niej isc na wesele

Gość gość
a nie pomyslałas o tym aby nie zakładać białego ecru itd ? śmierdzi wiochą

Gość gość
sukienka jest cudowna taka z klasa...\ czadowa... piekna jest

Gość brzydzę sie głupimi ludzmi
ale niektóre laski są poyebane... ja rozumiem, ze u was w popegeerowskiej wsi jasne sukienki to tematy numer jeden do rozmow a partnerow jak ubieracie? w gumnioki i kufajkę? no bo chyba nie w garnitur- przecież wyglądałby jak pan młody! autorko- nie ubiera się białej sukni, a ta która pokazalas jest sliczna i nawet przez myśl by mi nie przeszlo, ze cos nie wypada ps. ja wczoraj bawiłam się na weselu :)

Gość gość
no wlasnie faceci to w szortach powinni chodzic bo w garniaku nie wypada - przeciez sa podobni do pana mlodego ;/

Gość gość
ale wy jestescie nienormalne. Tak myslalam ze bedziecie mnie objezdzac za to co napisalam. Wszystkie 'miastowe' sie odezwaly i od razu od pegeerowek wyzywaja. Smieszne to jest. Jak wyzej napisalam MOIM ZDANIEM pojscie w jasnej sukience nie wazne czy to ecru czy bez jest nietaktem i wlasnie to zalatuje wioska. O lekkich obyczajach takich kobiet dopowiedzieli moi znajomi. Chodzcie sobie w czym chcecie ale ja jesli w ogole kiedys zdecyduje sie miec wesele to niestety wyprosze paniusie ktora przyjdzie ubrana w biala lub ecru sukienke bo dla mnie to brak szacunku. I co powiecie mi ze mam kompleksy? Ha! A bo to ja jedna? Kazdy ma mniejsze lub wieksze ale moim zdaniem ta ktora przychodzi ubrana na jasno to dopiero musi miec kompleksy i nierowno pod kopula.

Gość gość
ale wy jestescie nienormalne. Tak myslalam ze bedziecie mnie objezdzac za to co napisalam. Wszystkie 'miastowe' sie odezwaly i od razu od pegeerowek wyzywaja. Smieszne to jest. Jak wyzej napisalam MOIM ZDANIEM pojscie w jasnej sukience nie wazne czy to ecru czy bez jest nietaktem i wlasnie to zalatuje wioska. O lekkich obyczajach takich kobiet dopowiedzieli moi znajomi. Chodzcie sobie w czym chcecie ale ja jesli w ogole kiedys zdecyduje sie miec wesele to niestety wyprosze paniusie ktora przyjdzie ubrana w biala lub ecru sukienke bo dla mnie to brak szacunku. I co powiecie mi ze mam kompleksy? Ha! A bo to ja jedna? Kazdy ma mniejsze lub wieksze ale moim zdaniem ta ktora przychodzi ubrana na jasno to dopiero musi miec kompleksy i nierowno pod kopula.

Gość gość
Buahahaha. Jakbym była na weselu, na którym panna młoda WYPRASZA kogoś ubranego w sukienkę taką, jak zaprezentowała autorka wątku to też bym wyszła, choćby państwo młodzi byli moją bliską rodziną. I jak znam moich znajomych i rodzeństwo to zrobili by to samo - poszlibyśmy wraz z wyproszoną dziewczyną zorganizować sobie alternatywną imprezę za pieniądze z kopert :P A niezrównoważona panna młoda niech sobie siedzi najlepiej w pustej sali. Nikt normalny nie chciałby być na weselu u osoby chorej psychicznie, bo nie wiadomo, co jeszcze takiej strzeli do głowy - a nuż wyprosi, bo np. ktoś je z łokciami na stole :o

Gość gość
Przybijam piątkę gościowi powyżej, też bym dołączyła do Waszej grupki i wyszła z wesela wypraszającej panienki :P Za kasę z kopert faktycznie można zabalować :D

Gość gość
poprzedniczko jesteś kretynką ! takich jak ty nie powinno się zapraszać nigdzie bo smierdzi wsią na kilometr prostaczko , wydaje się tobie ze taka cwana a jednak nie bo przeważa głupota.