Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wypada w tym na wesele jako gość

Polecane posty

Gość gość
Jezu...jakim trzeba być burakiem, żeby stwierdzić: "grzecznie wyprosiłabym"/ Nawet sobie nie wyobrażam takiej sytuacji! Że miałabym podejść do kogoś i powiedzieć: bardzo przepraszam, masz nieodpowiedni strój, musisz opuścic lokal. Na jakiś kosmos normalnie! A gdyby to była Twoja siostra, przyjaciółka czy bliska kuzynka?! Na moim weselu w baaardzo jasnej sukience była moja mama :D btw - mój brat jest bardzo przystojnym facetem, wysoooki, szczupły, garnitury leżą na nim jak na modelu. Jak założy taki dobrze skrojony garnitur a do tego jeszcze muchę, to wygląda lepiej niż 95% panów młodych - to co, chyba powinni go po prostu nie zapraszać na wesela! :p

"wyproszę z wesela" - z powodu stroju!! :D :D :D :D :D :D LOL, co za tekst, albo prowokacja, albo fruwająca głupota :D

Gość gość
Niezależnie od kolorów - ta sukienka jest niestety dość tandetna, całość zepsuta przez tę idiotyczną lamówkę na dole spódnicy - sorry, takie dodatki to pasują w przedszkolu, a nie dorosłej osobie Do tego fason odpowiedni dla bardzo szczupłej i zgrabnej osoby, rozkloszowanie poszerza, szczególnie jeśli ktoś ma biodra - i dla większości nie jest najszczęśliwszym rozwiązaniem. Zestawienie kolorów też nie najszczęśliwsze - trzeba dać coś na górę - jeśli byłby to czerwony żakiet - to czerwień byłaby zbyt dominująca w tym zestawie, jasny z kolei sprawia że całość jest nieodpowiednia dla gościa weselnego.

Gość gość
trochę jak lalka barbie :) a do kościoła trzeba by płaszczyk jakiś założyć, bo w tym nie za bardzo wypada.

Gość gość
Świetna sukienka.

Ale się uśmiałam! Wypraszać kogoś z powodu jasnej sukienki? Hahahahaha dobre! :D A tak w ogóle to też bym chyba wyszła z wesela kogoś kto wyprasza jakąś dziewczynę bo założyła jasną sukienkę. Nie wiem co trzeba mieć w głowie żeby tak się zachowywać, ale to chyba typ osoby, która za wszelką cenę chce być księżniczką "patrzcie tylko na mnie" tego dnia :P Bawiłam się na weselu, na którym jedna z dziewczyn miała BIAŁĄ DŁUGĄ kieckę i co? Panna młoda jakoś nie wyglądała na specjalnie przejętą, bawiła się najnormalniej w świecie bo po prostu jest normalną osobą. Nie mówię, że tamta dobrze się zachowała bo ja bym się tak nie ubrała, ale krótka kiecka i to jeszcze ecru czy beż i do tego z kolorowymi dodatkami? Ludzie, naprawdę wszystkie przyszłe panny młode tak sie boją, że ktoś pomyli z nimi kogoś? :P

Gość gość
niektorzy tu popadaja w paranoje. to co najlepiej niech panny mlode teraz wystawiaja liste zakazanych kolorow dlugosci sukienek itd. co to juz w jasnej sukience nie mozna przyjsc.? co na czarno kazdy ma sie ubrac? ta sukienka w ogole do ślubnej nie podobna. ja nie moge teraz wiekszosc panien mlodych ma takie "wypasione " suknie czasem przesadnie ze nic ani zadna inna sukienka goscia nie przebije...jaka paranoje. rozumiem jak ktos by dluga bialą, albo taka naprawde taka gorsetowa taka krotka wersje sukni ślubnej ubral to ok glupio owszem, ale taka kieca, delikatna kremowa.....z czerwonym pasem itd, nie mialabym oporow.

Gość gość
a i kroj jest bardzo taki weselny, bardzo elegancki i ładny..ktos tu napisal ze sukienka dla przedszkolaka czy cos takiego. tak, najlepiej jak kazda strasznie obcisla zalozy ledwo sie dopnie. a zadko kiedy macie idealne figury i tak naprawde malo komu pasuje dopasowana sukienka. lepiej taka rozkloszowana wtedy biodra zakrywa i grubsza czesc nog. i dlugosc tez ok. a nie majty i nieksztaltne tylko obciskacie....fuuu

Gość gość
jest tak duzy wybór sukienek w różnych kolorach, że na ten jeden wieczór można się powstrzymać i darować sobie sukienkę w bieli bądź ecru. Nie znasz panny młodej i nie wiesz jak ona będzie ubrana, może założy krótka skromną sukienkę i źle będzie się czuła jak ktoś będzie wyglądał podobnie do niej. Chyba idąc do niej na wesele nie chcesz aby na własnej imprezie się źle czuła. To tylko jeden dzień i jedna sukienka. Przecież można założyć coś w innym kolorze.

Gość gość
" gość gdyby do mnie na wesele ktos przyszedl w jasnej sukience-bialej, ecru czy jakiejs tam to po prostu grzecznie wyprosilabym ta osobe." HAHAHHAHAHAHAHAHHAHA i co byś jej powiedziała ze co ? Proszę wyjść bo masz za jasna sukienkę? hehehe Sukienka z linku bardzo ładna i modna . Niedawno pani Zielińska i Edyta Górniak były na jakiejś tam imprezie w podobnych sukienkach.

Gość gość
A najlepsze jest to, że teraz panny młode często mają kolorowe dodatki przy sukni, kolorowe buty. I co - chyba powinny robić przed weselem "listę zakazanych kolorów" i wręczać ją wraz zaproszeniem. Bo nie daj Boże ktoś będzie miał coś w podobnym kolorze. Na ostatnim weselu panna młoda miała pas przy sukni i buty w kolorze fuksji - dokładnie takie same jak ja...

"Nie znasz panny młodej i nie wiesz jak ona będzie ubrana, może założy krótka skromną sukienkę i źle będzie się czuła jak ktoś będzie wyglądał podobnie do niej." Sorry, ale nie mam ochoty się zastanawiać jak będzie wyglądała panna młoda jeśli akurat jej za dobrze nie znam (bo np. idę jako osoba towarzysząca) i myśleć żeby tylko nie ubrać się podobnie do niej. Standardem jest długa suknia ślubna biała lub ecru i tego się trzymajmy a jeśli założy krótką sukienkę w którymś z tych kolorów plus kolorowe dodatki to sama upodabnia się do gościa weselnego a nie do osoby, którą będzie tego dnia i nie powinna wymagać od gości kombinowania. Są osoby, którym zwyczajnie pasują takie jasne kolory i dlaczego niby ktoś ma nie założyć na wesele takiej kiecki?

Gość Realistkaa
Wiesz, tu nie chodzi nawet o to, czy Młoda się obrazi, czy nie, ale o to, żeby dziewczyna (gość) nie została skrytykowana przez innych gości lub nie usłyszała czegoś, co sprawi jej przykrość.

Gość gość
fajna sukienka :)

Gość gość
popadacie w paranoje tam wyzej wyzej....to ze mloda wybiera skromna suknie lub nie podobna nawet do ślubnej to juz musi sie liczyc ze ktos moze miec taka podobna itd.a juz jezeli ma kolorowe dodatki to tez wiadomo ze moze sie mieszac z innymi kieckami. i to juz jest wybor mlodej. skoro chce wygladac skromnie to jej zapewnie nie bedzie przeszkadzalo ze ktos ma podobna bo jak by chciala sie wyrozniac to by ubrala wielka bezowa suknie i tyle. nikt wtedy jej nie pobije suknia. to co wg was najlepiej jak mloda ma skromna suknie ubrac sie w worki pokutne?

Gość gość
wypada, ale jest prze szpetna

Gość gość
Spoko sukienka .Modna ,i jak najbardziej pasujaca na wesele .