Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przyszła ciocia

Prezent dla pszyszłej mamy

Polecane posty

Gość przyszła ciocia

Mam nadzieję, że pomogą mi przyszłe bądź młode mamy gdyż mam niemałą zagwozdkę. Moja siostra jest w ciąży i chciałabym kupić jej prezent. Nie chcę żeby to były jakieś rzeczy, zabawki dla dziecka, tylko coś dla niej, żeby poczuła się, że jest kobietą, a nie tylko przyszłą matką. Dziewczęta, jakieś pomysły?

Gość gość
pomysl o prezencie dla siebie lepiej-kup sobie slownik ortograficzny idiotko

Gość aska2010
a może jakieś kosmetyki? co siostra lubi? bardzo fajne są z palmersa masełka, balsamy, o ile lubi się takie zapachy...

Gość gość
Może kup jej jakąś bardzo kobiecą sukienkę ciążową? ale nie taką typową, w której chodzi każda ciężarna, a dobrze skrojoną, wygodną i seksowną, ze smakiem? np. odcinaną pod biustem, z dekoltem w literę V? będzie czuła się kobieco mimo większego rozmiaru i wagi. Jeśli nie, to jakąś ładną biżuterię, bransoletkę, naszyjnik czy kolczyki.

Gość gość
Ja jako przysa mama ucieszylabym sie z fajnych kosmetykow pielegnacyjnych, np jakies oblednie pachnace mleczko do kapieli czy balsam. Ewentualnie bizuteria czy inna ozdoba,np szal.

Gość przyszła ciocia
Do uroczej osóbki, która zwróciła uwagę na mój błąd ortograficzny - proszę wczytaj się uważnie, i zauważ, że to literówka, jako, że później słowo zapisane jest poprawnie. Serdecznie pozdrawiam i życzę uśmiechu :)

Gość przyszła ciocia
a co myślicie o dniu w spa? są dostępne takie specjalne pakiety dla kobiet w ciąży. tyle, że siostra jest w bardzo, bardzo zaawansowanej ciąży i nie wiem, czy będzie miała ochotę jeszcze ruszać się w takie miejsca.

Gość gość
Powiem tak, pobyt w spa to świetny pomysł ale może po porodzie, jak bądzie przemęczona, a jeśli chcesz jej dać coś teraz, to może jakiś głęboko ralaksujący masaż dla kobiet w ciąży, tak przed porodem byłby bardzo pożądany ;)

Gość kobietka w ciąży
A ja jestem w ciąży i bardzo bym się ucieszyła z wizyty w spa, więc myślę że to rewelacyjny pomysł (pod warunkiem dobrego samopoczucia ciężarnej). Sukienkę każda dziewczyna może sobie sama kupić, a spa to jest już coś extra. Spa po porodzie? Sama nie wiem. Wydaje mi się, że po porodzie jest tyle rzeczy do ogarnięcia, że ciężko będzie zaplanować wizytę na konkretną godzinę - nie wiadomo jak dziecko będzie jadło, spało itd...

Gość gość
Polecam taką poduchę. nie mogę podać linka.. wpisz w allegro WOMAR poduszka, rogal do karmienia WELUR ja mam właśnie taką poduchę!!! Jest rewelacyjna... przydaje się, gdy w ciąży śpi się na boku, przydaje się po porodzie.. super się na niej potem śpi jak na zwykłęj poduszcze, można sobie głowę "owinąć" i stłumić jakieś dźwięki.. Można też wykorzystać do karmienia dziecka itp. Plusem tej jest poszewka z weluru, niesamowicie przyjemna i zawsze ciepła.. Poduchę mam, brałam ją nawet do szpitala ;) mąż czasem mi ją zabiera w nocy hihi (myślę, czy jemu nie kupić). W każdym razie taką dokładnie poduchę mam i polecam.

Gość mysza_987877
Na twoim miejscu kupiłabym jej raczej dobrą książkę i kartę podarunkową do ulubionego sklepu:)

Gość nicolettka
Ja bym zainwestowała w coś seksownego. Nawet z brzuszkiem może być kobietą na 1000% takie koszulki są na przykład na http://www.sweetmama.pl/ :)

Gość Olga82
Koszula jest fajnym pomysłem, ale może warto kupić taką korygującą do karmienia:) Na pewno się przyda. A BabyOno ma super taka koszulkę. Wydaje mi się że będzie to praktyczniejszy prezent dla młodej mamy.

Gość goścgośćgość
Witam Was moje drogie! Jeżeli miałybyście ochotę poczytać o wszystkim co nas, kobiet dotyczy - problemach kobiecych, ciąży porodzie i naszych dzieciach zapraszam na http://dumnamama.pl Jest to portal, który współtworzony jest z Wami - kobietami abyście mogły czytać to, co Was interesuje! Serdecznie zapraszam i życzę dużo, dużo zdrówka! :)

Gość Annkara
Pomysł z karuzela na łóżeczko BabyOno bardzo mi się spodobał. Tym bardziej że Bo ma świetne karuzele nie z plastikowymi zawieszkami a z maskotkami.