Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

laczenie opakowan

Polecane posty

Gość gość

Nigdy tak nie mialam ale teraz biore trzecie opakowanie pod rzad i czuje sie niezbyt dobrze. Mam bole glowy, troche mnie mdli, wczesniej mialam bole krzyza i podbrzusza jak na okres. Czy to mozliwe czy mam leciec po test?

Gość gość
po co łączysz tyle opakowan?

Gość gość
Lączenie jest wygodne brak okresu ,a tu wakacje

Gość gość
ale nie przez caly czas! wtedy sa te zakrzepy "uje muje "

Gość gość
Łączenie opakowań nie ma nic wspólnego z zakrzepami. :D

Gość gość
Można w ogóle nie robić przerw. W żaden sposób nie wpływa to negatywnie na organizm. Objawów w ogóle nie łączyłabym z łączeniem tabletek.

Gość gość
co za bzdura! oczywiście, że ma wpływ na organizm... przecież w czasie przerwy jest plamienie, a tak organizm się nie oczyszcza... kiedyś brałam pod rząd 2 opakowania a później miałam bardzo obfite i bolesne plamienie, rozmawiałam później z lekarzem, że to ostateczność... Nie rozumiem argumentu, że są wakacje... i co z tego?

Gość gość
to fakt ja też jadę teraz na urlop i akurat wypada przerwa ale trudno nie bede brała dwoch na raz jakos mam opory

3 opakowania pod rząd to absolutny max, teraz koniecznie musisz zrobić przerwę, jeżeli objawy nie znikną to do lekarza koniecznie, nie zdziw się jeśli dostaniesz plamienia, brzych boli, bo się nazbierało już tam i organizm jest wysycony hormonami.

Gość gość
Żadna ostateczność. Endometrium nie narasta, wiec nie ma się co zluszczac czy oczyszczać.

Gość gość
no ale chyba po cos ta przerwa jest a nie tak sobie czyiś wymysl zastanowcie sie

Gość gość
Przerwa jest tylko i wyłącznie dla komfortu psychicznego kobiety.

Gość gość
Laczenie dlatego, ze przy pierwszym sie pomylilam w braniu i wedle ulotki nalepiej jest zaczac nowe opakowanie bez przerwy, po drugim po prostu nie chcialam miec okresu bo bylam na wakacjach w bardzo cieplych krajach. Mimo, ze biore tabletki to i tak miewam rozne sensacje np. biegunke przez pierwszy dzien, boki mnie w krzyzu, nie mowiac juz o tym ze mam na tyle obfity okres ze pierwszego dnia zmieniam tampony super co 2 godziny. Pojscie na plaze w tych warunkach to tortura, o plywaniu nie ma mowy a urlop nie trwa miesiac tylko raptem 12 dni. Nie mowiac juz o dlugiej podrozy samolotem.