Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Boli przy wchodzeniu do środka

Polecane posty

Gość gość

Dlaczego gdy facet we mne wchodzi do konca boli mnie ,tak jakby była tam jakaś scianka?

Gość Emila2
A nie jesteś dziewica ?

Gość gość
No bo tam jest taka ścienka czyli koniec c*pki, c*pka to nie jest rura bez konca jak on dotyka w ten koniec to moze bolec tez tak miałam jak bedziesz uprawiac seks częsciej to sie po jakims czasie troche rozciągnie i nie będzie bolec

Gość gość
no nie jestem , po prostu jak dopycha do konca , to boli tak jakby było coś tam takiego elastycznego nawet gdy tamponow uzywam i wkładam za daleko też boli ? dlaczego ?

Gość Emila2
Mądre słowa .

Gość gość
więc to się unormuje ?:>

Gość Emila2
Napewno . Żebym nie wolała kobiet to pewnie też bym to przeszła

Unormuje się, a jak nie to trzeba faceta zmienić, to pomaga w niektórych przypadkach ;-):P

Gość gość 123
Żeby ograniczyć nieprzyjemne odczucia unikajcie pozycji w których ułatwiona jest głęboka penetracja. z czasem się unormuje, tzn c*pka przyzwyczai się do stanu i sposobu użytkowania zgodnego z jej przeznaczeniem. Z pewnością ogólna aktywność fizyczna ci nie zaszkodzi - organizm wszechstronnie wygimnastykowany jest bardziej elastyczny. Tak czy siak trening czyni mistrza - wszechstonnie - na siłowni, w plenerze i w łóżku. W łóżku może niekoniecznie z szeroko rozłożonymi nogami lub wypiętą pupą, ale np na jeźdźca kiedy to ty kontrolujesz głębokość, regularne d*pcenie z pewnością oswoi twoje ciało z kutasem.

Gość gość
hehe ;D no pomyślę nad ta zmiana ;d ;) Ale dzięki ;p

Gość gość
zmienic faceta, bo odczuwam bol przy stosunku???? widac ze pisza tu same gowniry

Gość Emila2
Nad zmiana orientacji czy partnera ?

Gość Chojeeeee
Bo szukacie sobie partnerów z choojami jak dęby a potem płacz. Z choojem to jak z butami tylko odwrotnie . Za duży to ciśnie i pije, a za mały wypada i się potykasz o swój srom. Proponuję poszukać pana z mniejszym a, potem po pierwszym dziecku zmnienić na innego z większym, a na starość wziąć z ogromnym badylem, tylko, że takich mało, ale od czego mamy zapasy na czarnym lądzie?

Gość gość
Nie rozumiem jak mozna myslec o zmienie ukochanej osoby tylko dlatego ze odczuwam bol?Idz do lekarza albo zmiencie pozycje,moze masz tylozgiecie albo jakas infekcje. Ludzie opanujcie sie z tymi radami bo tylko namawiacie do rozwiazlosci.Ile wy macie lat????Dorosly czlowiek podchodzi do sexu powaznie.

Gość gość 123
Rozważ spróbowanie użycia wibratora, żeby poćwiczyć w warunkach pełnej kontroli dającej możliwość może trochę dokładniejszego rozeznania przyczyn bólu - może będzie potrzebny lekarz. jak by partner się przypadkiem o tym dowiedział. Najlepiej otwarcie mu powiedz o problemie, wrażliwy facet na pewno dostosuje pozycje kochania tak żeby był fajnie a ciebie nie bolało. Twoja delikatność i niedoświadczenie będą dla niego na pewno urocze.

Gość Emila2
Mówię Ci przejdz na kobiety . Wtedy będziesz czuć tylko przyjemność

Gość Emila2
Mówię Ci przejdz na kobiety . Wtedy będziesz czuć tylko przyjemność

Gość Rabin_Weiss
Ja Ci mówię Rebeka , Ty weź murzyna na tydzień do sypialni. Ty mu dawaj codziennie rano i wieczorem, a potem wróć do swojego Icka i przyjdź powiedz czy pomogło.

Gość Aśka_19lat
ciebie boli przy wchodzniu do środka, a mnie nic, ale za to przy wychodzeniu na zwenątrz to mnie ku.wa strasznie boli, więc wolę zawsze wchodzić do środka a na zewnątrz nie wychodzę.

Gość gość 123
można by jeszcze spróbować - przed stosunkiem - masażu brzuszka - żeby rozluźnić całą jamę brzuszną, niejako zrobić miejsce na pochwę rozciąganą przez kutasa. No i przy wszystkich dolegliwościach warto spróbować poprawić nawilżenie - dla głębokiego efektu a o niego chodzi - doraźnie można wstrzyknąć nieco oliwki do pochwy. Z wyczuciem żeby się z ciebie nie lało. Lepiej zrobić płukanie pochwy wywarem z siemienia lnianego, dla lepszego efektu z dodatkiem rumianku.

Gość Aneczka_21
Ja p******ę całą jamę brzuszną? Co ona ma się z koniem rżnąć?

Gość nn on
Emila2 Mówię Ci przejdz na kobiety . Wtedy będziesz czuć tylko przyjemność xxx :D :D :D najlepsza rada ze wszystkich :classic_cool:

Gość mataczz
nic sie nie unormuje jak zone pociskam od prawie 30 lat to ja boli jak pchne do konca tak boli ja do dziś ! mimo ze urodziła 2 dzieci

Gość mataczz
po drygie jak bedziesz dlaj uzywac tamponów to nie dziw sie jak złapiesz nadrzerkę szyjki macicy , a nawet i HPV

Gość mataczz
Ja mieszcze sie rozmiarowo w srednij europejskiej , a nie mogę szalec ostro wkladajac do konca w pozycji klasycznej z nogami na pagonach np. wtedy jak bym pchnoł do konca dostał bymmod razu w pysk . wiec to nie tak ze boli bo ma ktos wielkiego .

Matacz cieeekawe rzeczy opowiadasz:D Narżerka i hpv od tamponów Bardzo interesująca teoria :D

Gość mataczz
nie do konca rozumiesz co napisałem , w skrocie wiec kazdy z nas was moze byc chory jzu na hpv sek w tym , ze tego sie nie da wybadać chyba ze zrobisz testy ktore nie do konca są ok , póki nie wyjdzie postać kliniczna wirusa , a ta wyjsc nie musi nawet nie bedziesz wiedziec ze malas kiedykolwiek wirusa HPV , ale aplikujac tampony mozesz wirusa przeniesc , z sromu na szyjke macicy , to tak w kolosalnym skrócie ..

Gość mataczz
polecam dokształcic sie na temat wirusa HPV i tego gdzie i jak mozna go złapac , bo nie tylko przez sex .

Matacz ,rozmawiasz z bardzo dokształconą osobą w temacie:) Nie będę tu z Tobą polemizować, bo to nie jest odpowiedni dział,ani temat :) Właśnie, proponuję się dokształcić się o hpv zanim zaczniesz tak przekonywująco o tym mówić :)