Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Boli przy wchodzeniu do środka

Polecane posty

Gość mataczz
a to dziwnie , bo jak wspomniałem napisałm w kolosalnym skrócie , piszac dokładnie zajeło by mi to cały dzien , a i tak nie wszyscy by ogarneli o co chodzi , jako ktos kto pzrechodził temat jestem w tamecie od lat ! do dziś ! i to bardzo intensywnie , osobiscie rozmowaiłam na ten tamet z profesorami i doktorami Miedzy innymi Madejem z Krakowa , Prof Olejek z Bytomia wiec jak widzisz nie jestem w temacie byle kto :) powodzenia .

Gość mataczz
na swej drodze tez spotkałem taki niby znajacych temat :) ale takich co zal d*pe scicka ... byli to lekarze ginekolodzy i dermatolodzy, wenerolodzy :) Im tez , a w tym czasie i mnie sie wydawło , ze sie znają ! kupa sie znali !

A ja proponuję autorko, abyś wybrała się z tym do ginekologa, by zrobił Ci USG sprawdzające, czy nie masz przypadkiem endometriozy. Ona wywołuje ostry ból przy stosunku, bez względu na to jakich rozmiarów jest penis Twojego partnera. Oczywiście Ci tego nie życzę i mam nadzieję, że to nie to, ale jeśli okaże się że jednak, to trzeba się tym czym prędzej zająć, bo konsekwencje mogą być nieciekawe. Pozdrawiam

Gość gość
tyle , ze ona ma ból wtedy kiedy włozy całego do konca

Gość gość
A partner nie może r****ć powoli wtedy jest przyjemniej, delikatniej mniej boli na drugi dzień używać kremów itp. R****nie powolne wydłuża stosunek i można posówać o wiele dużej.\ Można kontrolować orgazm partnerki.

Gość gość
ale pie rdolisz ! na spocha to moze twa pani i lubi , ale z racji tego , ze prawdziwego faceta nie miała tylko taką cite jak Ty , kobiete sie r ż nie na ostro w granicach przyzwoitosci , a nie niczym prawiczek co to jest wystraszony

Gość gość
p.i.e.r.d.o.l.i.ć możesz swojego psa one lubia na szybko. a r.ż.n.ą.ć możesz swoją niewolnice lub swojego pedała od tylca. Ty zapewne typowy Polaczek który r.ż.n.i.e wszystkich na kasę w granicach przyzwoitości czyli jak nie dostanie w p.i.e.r.d.o.l Prawdziwy z ciebie r****cz s.a.m.o.j.eb HA HA HA

Gość gość
tak tak oczywiscie wiesz to wszystko po sobie ! popisz sobie jeszcze cioto jedna

Gość gość
TAK TAK TAK POLSKI R.U.C.H.A.C.Z.U na tyle się tylko stać pewnie masz pałkę na 0.5 metra i kobyły zadowalasz w granicach przyzwoitosci HA HA HA

Gość gość
masz jakis problem pomiocie z Polakami ? Ja tylko stwierdzam fakt , a fakt jest taki , ze sex to ma byc sex a nie zabawa w wkładanie penisa do pochwy i wyciaganie go w tempie zółwim . pogadaj z reszta z kobietami , az 90% kobiet chce sexu dominujacego , ostrego , ale bez przesadyzmu i to az w znowu 90% kontaktach sexualnych , ale co taki szczyl i ciota moze na ten temat wiedzieć

Gość gość
Polak a Polaczek czaisz Polski r.u.c.h.a.c.z.u z nadmuchanym koniem do r****nia wszystkiego co ma dziurę procenty wsadz sobie w swój odbyt to orgazminio dostaniesz Dyzma sexu się odzywa HA HA

Gość gość
jednak trafiłem bo dlaczego tak cie to boli :) ja sie umiejetnosciami nie chwale jak ty , ja stwierdzam fakt co kobiety lubia :)

Gość gość
Czym trafiłeś ? chyba wielkością swojej fujary. Nie chwalisz się ?? o o rż.ni.ę.ciu DYZMO kto się chwalił. Co kobiety lubią niech się one wypowiedzą. Przypominasz mi takiego polskiego moczo - mena - supermana od wkładania i ru.ha.nia

Gość gość
jesteś zwykły p***b wskaz mi posta gdzie twoja chora wyobrania odebrała go jako chwalenie sie , to matole ze pisze ze kobiety lubia ostro nie oznacza , ze sie chwalę , ze ja im to co chcą daje . ale by to ogarnac trzba miec coś wiecej niz orzeszek :)