Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kkbr

bezuczucia

Polecane posty

Gość kkbr

witam mam 28 lat jestem w zwiazku z mlodsza od siebi o 8 lat dziewczzyna mieszkamy razem od trzech lat u jej taty mamy dwu letniego syna.a ostatnio powiedziale ze nas juz nie ma i kaze mi sie wyprowadzac z domu nie wiem co mam zrobic ja ja bardzo kocham bo duzo mi w zyciu pomogla dziekuje jej za to ale ja byle obojetny na jej prosby zebym nie nie robil tego czy innych rzeczy

Gość Paris___Hiltonn
uhm znam to mnie tez kochal bardzo koles dopoki mu rachunku za dobe hotelowa nie wystawilam

Gość gość
zrobie dla niej wrzystko ona jest jedyna bez niej jestem nikim a ja juz nie mam sil zeby sie starac zrobilem z siebi pantoflarza a sloneczko moje to wykorzystuje

Gość kkbr
kocham ja a ona nadal swoje ze mnie nie kocha ze mam w********ac ze do szczescia wystarczy jej nasz synek i tak w kolko ani nie chce sie dotnoc a juz o przytulaniu to juz nie wsponinam normalnie masakra jest jak chce z nia porozmawiac to mowi ze mam wypi.....c.potrzebuje pomocy chcialem isc z nia do psychologa a ona mowi jak by slyszala moja siostre bo tez interniowala.

Gość gość
moze miec innego - wiem co mowie

Gość kkbr
nie sadze ale wprowadzila piny na telefony to moze cos w tym byc,tak sie dzieje po ostatnich wakacjach u kolezanki.raczej takiego chamstwa by nie zrobila.nie wiem moze jestem zaslepiony miloscia.

Gość akjam
nie martw sie nie zdradzila cie, a piny sa poto zebys nie szperal w telefonie, bo w koncu mowisz ze jej ufasz no to jak? ufasz a po nocach przegladasz jej telefon? poprostu przejzales za pozno... zycie...

Gość kkbr
jak bym slyszal moja marte wiem ze za puzno ze slubu nie mamy ale mamy syna ze soba bylem szczesliwy z nia ale ja tej milosci nie umialem uszanowac poprostu wpadlem w taka manotonie praca dom dom praca.