Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

chyba meza zaczela obrzydzac moja ciaza

Polecane posty

Gość urodze Franiaa
uczeszemy sie ,zwiazemy wlosy w kitke a pod reka bedziemy miec chusteczki, nie bedzie tak zle :)

Gość gość
nie przejmuj sie, twoj maz poprostu boi sie o dziecko. Moze to smieszne, ale dopiero przy drugiej ciazy moj maz przyznal mi sie, ze troche mial schizmy, czy dziecko "nie chwyci go" albo, ze mu cos penis zrobi. Teraz juz nei ma takich obaw. Pewnie to jego i twoja pierwsza ciaza, wiec pewnei sie boi i zwyczajnie troszczy sie o ciebie.

Gość urodze Franiaa
hihihihihi to sie usmialam,bal sie ze go dziecko chwyci :D:D:D az dzis zapytam mjego,czy to o to chodzi,ze nie inicjuje seksu

Gość Lutka57
Mój mąż pomagał mi przy dziecku jak tylko potrafił i raczej nie miał czasu myśleć żeby na boku z inną to zrobić. 2 lata, muszę się przyznac że go odtrącałam i przez to miałam chwilę zwątpienia że mnie zdradzi. Ale sam mi powiedział że kiedy zachce go znów to przeżyłemy po raz drugi prawdziwą miłość na co w końcu tak długo czeka.

Gość urodze Franiaa
Lutka, i co przezyliscie??

Gość Lutka57
Wiesz na początku mieliśmy taką jakby blokadę bo nie wiedzieliśmy jak jedno zareaguje na drugie. Ale po kilku nocach wszystko się ułożyło i jest okej do teraz:)

Gość gość
tu autorka. wiecie czego ja sie jeszcze boje? ze sie oddalimy od siebie za bardzo i zaczne sie meza wstydzic po prostu po pewnym czasie. juz raz to przezywalam jak mielismy kryzys i nie kochalismy sie przez pol roku. po prostu wstydzilam sie tego, ze sie podniecam, ze inaczej wygladam jak jestem nakrecona, ze wydaje w trakcie seksu jakies dziwne odglosy, ze moja chcice odbierze jako cos nienormalnego... no wiecie, takie typowe dylematy ludzi, ktorzy dopiero co zaczynaja sie erotycznie poznawac

Gość Burczyszyn
Która z cieżaróweczek ma ochotę sobie zrobić dobrze?

Gość Lutka57
Nie tiróweczki tylko ciężarne

Gość gość
Nie rozumiem jak można przez dwa lata się nie bzykać. A czemu to niby ?, z jakiego powodu ?. Bez sensu :O A później lament, płacz bo zdradził, bo d****arz, ech...

Gość Burczyszyn
NIe ciężaróweczki tylko ciężarne wielkie krowy, co będą rodziły roszczochrane i pocone i będą się .... ...... później ze wstydu się wiły Dziewki fabryczne, brzuchate kobyły, Krzywych pędraków sromotne nosicielki! (J.Tuwim )

Gość gość
tirówki teraz nazywają się ssaki leśne :)

Gość gość
Popieszczę ciężarną serio arkanasyp@interia.pl

Gość Danieloooos
Są dwie możliwości - albo faktycznie stracił chęć na Ciebie... albo i to bym bardziej obstawiał - boi się żeby nie zrobić dziecku krzywdy. Niestety przy pierwszym dziecku tez miałem obiekcje i tylko żona sie dołowała. przy drugim trzepaliśmy się jak króliki do dnia przed porodem :) do dzisiaj uważam że najlepszy sex jest z ciężarną :)

Gość gość
A co chcesz żeby dziecko ze śliwkami. pod oczami się urodzilo Jak maz palka pod oczy będzie nawalal