Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak często uprawiacie seks

Polecane posty

Gość spiewac kazdy moze
uprawiamy to ogrodki dzialkowe

Gość gość
no to niech Ci bedzie kochacie :)

z różną częstotliwością (zależy od pracy) ale średnio 2-5 razy w tygodniu ;)

Gość 32 latek
4-6 razy w tygodniu, ale mogę więcej tylko nie chce mi się żony męczyć. mógłbym 2x tyle.

Gość gość
to ładnie dajesz czadu :)

Gość meksykańska
1-2 razy w tyg. 10 lat razem, 6 po ślubie, 3 letnie dziecko, oboje dużo pracujemy Myślę, że to jest norma.

Gość mataczz
lat 48 zona + kochanka , sex przeliczajac na miesiac codziennie ! a nawet wyjdzie ze w miesiacu 40 razy

Gość gość
Poza okresem bywa,że codziennie, ale nie jest to regułą. Najczęsciej 4-5 razy w tyg. Jestesmy ze sobą od roku.

Gość meksykańska
A to jak od roku to też norma:-) i

Gość gość
1, czasem 2w tygodniu, 6lat razem, 2letnie dziecko, maz jest w domu tylko w weekendy, gdyby codziennie byl w domu to pewnie bysmy szaleli i seks bylby az ze trzy razy na tydzien :P

Gość gość
no myśle,że norma. Mamy po 30 lat, oboje spory temperament i cieszę sie z tego bardzo bo jesli chodzi o seks dobralismy sie idealnie. A to jednak bardzo wazne w udanym związku.

Gość gość
4 RAZY PRZEZ 2 LATA ZWIĄZKU. :(

Gość meksykańska
Ja też jestem zdania, że udany seks to podstawa związku:-)

Gość gość
1-2 w tyg 8 lat po ślubie 2 dzieci

Gość gość
Teraz jestem w 35 tygodniu ciąży. Do 33 kochaliśmy się codziennie. Przed ciążą to i 2 razy dziennie. Na ostatniej wizycie lekarz zabronił seksu bo szyjka mi zmiekła...i już nie wyrabiamy, mąż chodzi za mną jak rzep, ja za nim. Już ponad tydzień bez seksu żyjemy i chodzimy oboje nabuzowani. Czekamy tylko do 37 tygodnia jak ginekolog da zielone światło-tylko jak mnie mąż wtedy dopadnie a ja jego to chyba urodze od razu :D

Gość meksykańska
Pragnę dodać że lubię raz z mężem raz z kochankiem bez gumki.

Gość gość
mój afcet był bardzo zaskoczony moja postawą jesli chodzi o seks, bo jak sam stwierdził nie wyglądam na taką odważna;) oczywiscie pozytywne zaskoczenie, bo lubie seks, a z moim narzeczonym możemy sobie pozwolić na wiele, lubimy sobie sprawiać wzajemnie przyjemność i nie jest to dla nas obowiązkiem i jednostronną przyjemnością. Stąd 5-5 razy w tyg, albo nawet codziennie to najlepszy relaks jaki znam:) choc pamietam nasze początki...nawet po 3 razy dziennie;p ale wtedy jescze nie mieszkalismy razem wiec było nam siebie wciąż mało;)

Gość meksykańska
14:31 ktoś się podszywa :-)

Gość gość
podstawa związku to zaufanie i przyjaźń a nie sex. a jak nie bedziecie dali rady sie kochać to co? po związku?

Gość meksykańska
Bez zaufania i szacunku nie ma udanego seksu, a jak nie ma seksu to związek zazwyczaj się sypie ... Taka prawda, spróbuj żyć bez seksu

Gość gość
oczywiscie ze zaufanie to popdstawa związku ale seks to jedna z tych dziedzin w ktorej ludzie tez powinni sie zgadzac. I wtedy zwiazek jest pełny, oparty na bliskosci cielesnej i tej psychicznej. Wtedy nawet jesli jedna strona zaczyna niedo,magac seksualnie lepiej i łątwiej jest taki stan zaakceptować , bo czuję się mimo wszystko tą bliskość. A poza tym jesli ludzie nie maja udanego zycia seksualnego, rozne temperamenty id to czesto są na tym tle konflikty, niedopowiedzenia, wygórowane oczekiwania itd. Znam związki ktore rozpadły się z tego względu.

Gość gość
2,5 roku po slubie,prawie codziennie, czasem 2 razy dziennie ale to jak oboje mamy wolne bo tak to wiadomo praca zmeczenie, na poczatku zdarzalo sie 3 razy czasem:) teraz 5-7 razy tyg,ogolnie czesto,ja uwielbiam sex, 3 rzeczy nigdy nie odmawiam: zakupow, pacierza i seku mezowi:)

Gość gość
Wolę seks wirutalny, często korzystam z sexu przez telefon ze strony http://seksnumer.pl/brunetki.html ... trochę się wyluzuje i tylko dzięki sex telefonom jeszcze nie rozwiodłem się z żoną

Gość gość
Lepszy od tradycyjnego jest wirtualny seks. Ja uwielbiamsex telefon i namawiam dziewczyny aby bawily sie dildo - cos cudownego ... http://seksnumer.pl/sex-telefon-julia.html Julciu pozdrawiam cie skarbie, jutro znowu bedziesz wibrator w tyleczek wkładala!