Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość no takie rzeczy

kafeteryjne bogaczki

Polecane posty

Gość no takie rzeczy

mam pytanie, podajcie marki waszych luksusowych ubran i ich ceny, posmiejemy sie ;)

Gość Ma Damme
zara, nie pali sie :classic_cool:

Gość no takie rzeczy
:D

Gość gość
a kto jest tą kafeteryjną bogaczką? Ile trzeba zarabiać żeby się dostać do tego elitarnego grona?

Gość no takie rzeczy
ciezko powiedziec, w kazdym razie ja nia nie jestem - nie stac mnie na dzinsy za 800 zl i bluzki za 300, wiec zostalam nazwana biedaczka :D

Gość no takie rzeczy
kafeteryjna bogaczka to taka, ktora w wieku 20 lat ma mieszkanie (nie byle kawalerke) i to bez kredytu, wozek za 6 tys itd..

Gość gość
a z czego chcesz sie smiac? Z dzinsow za 800 zl? Nie bardzo rozumiem. Nie kupuje dzinsow za 8 stow ale nadal nie rozumiem z czego mialabym sie smiac? :O

Gość no takie rzeczy
jak to z czego? z glupoty! czym niby roznia sie wranglery za 270 zeta od takich za 800? czyzby byly szyte w Bangladeszu przez mniej glodne dzieci?

Gość no takie rzeczy
no i smieszy mnie taka pogarda ludzi do ludzi: masz kredyt, jestes gorsza, nie dasz za torebke 600 zl - jestes biedota.. No coz, klasy nie mozna kupic za zadne pieniadze.

Gość meksykańska
Popieram

Gość gość
ale dlaczego ty liczysz cudza kase? Nadal nie rozumiem. Jezeli ktos chce kupic portki za 8 stow, to jego sprawa. Smiac sie z kogos? To wlasnie jest brak klasy :D

Gość gość
To chyba nie bogaczki a nowobogackie. Powiem Ci tak, ja długo byłam biedna,teraz mam świetną pracę i nikogo nie będę wyśmiewać, że go na coś nie stać. Śmieszą mnie w ogóle tacy ludzie, bo nie zawsze cena jest wyznacznikiem jakości... ;-) nie mam luksusowych ubrań w wysokich cenach, za to mam ciuchy z naturalnych materiałów. Za max 200zł, a buty za max 300.

" [zgłoś do usunięcia] no takie rzeczy no i smieszy mnie taka pogarda ludzi do ludzi: masz kredyt, jestes gorsza, nie dasz za torebke 600 zl - jestes biedota.. No coz, klasy nie mozna kupic za zadne pieniadze." x a ja mysle, ze kazdy kij ma dwa konce - czesto ludzie ktorzy biora te kredyty maja kompleksy i wszedzie widza ze ich ktos "wysmiewa" - poza skarjnymi przypadkami, nigdy nie wiesz na ile w ogole kogos obchodzi twoj kredyt wiec po co z gory zakldac ze jest tak i tak.

Gość no takie rzeczy
nie z kogos, a z czyjejs GLUPOTY i pogardy. To kafeteryjne bogaczki (w sumie nie wiadomo, czy to nie ich bujna wyobraznia..) smieja sie ze zwyklych ludzi. Ogarniasz?

Gość a ja mam wyjebane na dżinsy
:P nie lubię nosić dżinsów,bo są sztywne,niewygodne :o

Gość anitka anitka
bogaczki poszly na zakupy do Armaniego :)

"nie z kogos, a z czyjejs GLUPOTY i pogardy. To kafeteryjne bogaczki (w sumie nie wiadomo, czy to nie ich bujna wyobraznia..) smieja sie ze zwyklych ludzi. Ogarniasz?" x nie, nie zauwazylam takiego trendu;/ x a ja mam w******e na dżinsy jezyk.gif nie lubię nosić dżinsów,bo są sztywne,niewygodne" x mysle podobnie - skonczylam z tym majac ok 17 lat;-) x "anitka anitka bogaczki poszly na zakupy do Armaniego usmiech.gif" x akurat armani premium jest dostepny dla srednio-zamoznych - kazda marka ma rozne linie;-)

Gość gość
Bogaty to jest Czarnecki, Kulczyk czy Solorz-Żak, a nie kafe bogaczki. One może są dobrze sytuowane. Kiedyś śmiać mi się chciało z dziuni jak pisała, że jest bogata i odkłada na mieszkanie. Nie przeczę, ze ma kasę, ale bogata nie jest. Bogaci są ci na początku a takie dziunie co najwyżej dobrze sytuowane.

Gość to prawda    bogaci są ci
trzej wymieni powyżej.

"Bogaty to jest Czarnecki, Kulczyk czy Solorz-Żak, a nie kafe bogaczki." x hahaha - w swaitowych rankingach to ci panowie co najwyzej sa dobrze sytuowani;-) a tak ogolnie to jest to wzgledne czym dla kogo jest/nie jest bogactwo - a gustach sie nie dyskutuje - bo i po co?;-)

Gość gość
Ror moja droga nie w żadnych rankingach tylko ogólnie. Bogaty człowiek nie składa na mieszkanie czy dom tylko wyciąga kasę i kupuje i nie czuje z tego tytułu dyskomfortu, że pozbył się oszczędności życia. Ale, masz rację, zalezy co dla kogo jest bogactwem. Dla większości kafe bogata będę i ja, bo dobrze zarabiam, ale w moim mniemaniu jestem tylko dobrze sytuowana.

"gość Ror moja droga nie w żadnych rankingach tylko ogólnie." x nie , nie zgodze sie poniewaz defincja bogactwa jest bardzo indywidualna i ci panowie sa bogaci jak na warunki srednio duzego panstwa w srodkowej europie, to ich bogactwo n ie ejst wielkie bo wiekszosc to byli SB-cy ktorzy w wyniku przekretow przejeli kilka spolek panstwocyh - a wiec z gruntu ich 'bogactwo' jest ograniczone;/ x Bogaty człowiek nie składa na mieszkanie czy dom tylko wyciąga kasę i kupuje i nie czuje z tego tytułu dyskomfortu, że pozbył się oszczędności życia. Ale, masz rację, zalezy co dla kogo jest bogactwem. Dla większości kafe bogata będę i ja, bo dobrze zarabiam, ale w moim mniemaniu jestem tylko dobrze sytuowana. x to zawzse jest subiektywne - swiat jest pelen naprawde bogatych ludzi - w tym niektorzy zarobili fortuny w uczciwy sposob, ale o nich nie przeczytasz w lokalnych gazetach bo pieniadze lubia spokoj i cisze;-) pewnie z punktu wiedeznia przecietnej kafeteriuszki to rzeczywiscie "bogata" bedzie kazda ta co z agotowke kupi mieszkanie np. w wawie;-) ;-) ale maja prawo do wlasnej definicji, czyz nie?;-)

Gość gość
Po czesci maszvracje, niestety tylko po czesci

"gość Po czesci maszvracje, niestety tylko po czesci" x ja wyznaje zasade ze z racja jest jak z du...pa kazdy ma swoja;-) co do oceny faktow nie mozna sie mylic bo jest ona zawzse subiektywna i tyle;-)

Gość gość
Avwiec twoja ocena faktow jest lekko z d**y.

" [zgłoś do usunięcia] gość Avwiec twoja ocena faktow jest lekko z d**y." x to mnie szczerze mowiac w ogole nie zajmuje co ty subiektywnie sadzisz o mojej ocenie;-) ale jesli czujesz kompulsywnosc podzielenia sie swoja opinia o mojej opinii ;-) ze swiatem to ok - ulzyj se;-)

Gość pannaskrajnna
ROR ty gnido weź zamknij już tą japę i nie rzygaj swoimi mądrościami na zasadzie kopiuj-wklej...

" [zgłoś do usunięcia] pannaskrajnna ROR ty gnido weź zamknij już tą japę i nie rzygaj swoimi mądrościami na zasadzie kopiuj-wklej..." x oj niunia - zebys nie popuscuila w majty ;-) ;-) ;-) nie ty bedziesz decydowac co ja zrobie - nie mam w zwyczaju spelniac prosb zasmieciar topkiwoych;-) as easy as it is;-)

Gość bogactwo to pojęcie względne
przy naprawde bogatych to ja jestem pikuś:D co do tematu... a prosze bardzo, za szpilki Louisa V dalam 1250 euro:) ale tu i tak nikt nie uwierzy:D a znajomym zaniżyłam duzo cenę,zeby mnie nie wzieli za burzujkę:D

dobrzez zrobilas z tymi znajomymi;-) nie wiem czemu w Pl to nadal jest bardzo "nieeleganckie" jelsi ktos ma pieniadze i lubi sobie nimi dogadzac - jeszcze rozumiem gdybys te buty ukradla - ale zeby sie wstydzic ze czlowiek lubi sie zcasem dopiescic materialnie?;-) ;-) ;-) przeciez do tego m.in sluza pieniadze - do sprawiania sobie przyjemnosci;-)