Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Spust

Polecane posty

Gość gość

Kiedy kocham sie z moim chlopakiem w gumce oczywiscie to nie pozwalam mu sie spuscic w sobie , tylko dowalam mu jak go wyciagnie , czy to moze go wkurzac?

Gość gość
ile Ty dziecko masz lat, że postępujesz jak debilka? Mężczyzna może mieć mimowolny wytrysk, którego absolutnie nie czuje i może Cię zapłodnić. To już lepiej zwal mu konia bez wpuszczania c***a do p***y, kumasz?

Gość Artystyczny_ład
dowalasz mu w gumce nad muszlą?

Gość gość
sorki, gumka i walenie konia, to już debilizm kosmiczny, ale nie tak głupi, bo gumka czasem pęka. W takim przypadku 2 kondomy i patentex oval do c*pki i 200% pewności, że cionży nie bedzie, buaaaahhhhaaaa.

Gość gość
Zadalam normalne pytanie a tu od razu najazdy , skoro uprawiam sekst to chyba raczej dzieckiem nie jestem co . Chyba nie zrozumialas / es pytania . Jestem po prostu przezorna , prosze o normalne odpowiedzi glownie facetow , czy ich by to wkurzalo

nie wiesz tzo tracisz :D spust w tizpkę jest nieporównywalny z niczym :classic_cool:

Gość gość
cyt.: dowalam mu jak go wyciągnie , czy to może go wkurzać? SSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS Drogie debilne dziecko, stosunek przerywany może nabawić go bólu jąder i prostatyzmu

napisz jeszcze raz o co Ci chodzi. Ciebie by nie wkurzało gdyby tuż przed Twoim orgazmem kazał Ci sobie samej dokończyć?

Gość gość
poza tym ty się nie kochasz tylko pieprzysz

Gość gość
Widac kto tu jest dzieckiem skoro nie umiesz zachowac kultury na forum . To co mam zrobic skoro boje sie ze zajde w ciaze? Przestac uprawiac seks? Nie ufam gumkom

Gość gość
czy Go to wkurza to nikt Ci tu nie powie bo skąd mamy wiedzieć ? ;) ale przynajmniej mądra dziewczyna świadomie i rozsądnie unika nieplanowanej ciąży :)

Gość gość
gość cyt.: Widać kto tu jest dzieckiem skoro nie umiesz zachować kultury na forum . To co mam zrobić skoro boje się ze zajdę w ciążę? Przestać uprawiać seks? Nie ufam gumkom. BBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBB Widać żeś dzieckiem, bo poprawiłam w ww. tekście dużo twoich błędów literowych, ale mniejsza o to. Rada: wal do gina po receptę na pigułki antykoncepcyjne hormonalne. Nie waż się brać ich w ciemno, poproś o zrobienie testu na poziom hormonów, i właściwe dawkowanie bo możesz w przyszłości mieć kłopot z zajściem w ciążę, no chyba, że chcesz być do końca życia k***ą.

Gość gość
rada na teraz: gumki i równolegle patentex oval, a w okresie niepłodnym może być tylko patentex oval, czyli mężczyzna może się spuszczać do wewnątrz pochwy. Notabene: 11 dni przed spodziewaną miesiączką to drugi okres niepłodności. 1-szy okres musisz wyliczyć sama wg wzoru, zresztą masz tu link: http://www.poradopedia.pl/oblicz/dni-nieplodne.html

Gość gość
Wkoncu ktos docenil moja przezornosc . Dzieki za rady , a tak pozatym to co ma wiek do bledow? Jednak wydaje mi sie ze takowych nie zrobilam .

Gość gość
Przy krótkim cyklu miesiączkowym 1-szego okresu niepłodności może nie być!!!!!! Im dłuższy cykl, tym więcej dni nadaje się do seksu bez ryzyka ciąży. Jak wypełnisz dane w programie, który Ci zamieściłam, wpisz cykl np. 24 dni a zobaczysz, że 1-szego okresu niepłodności nie będzie.Jeszcze raz przypominam: 2-gi okres niepłodności jest constans i wynosi 11 dni.🖐️

Gość gość
bo zostały w cytacie poprawione. Porównaj Twój tekst z cytatem. Komp powinien podkreślić je na czerwono.

Gość gość z 15 57
Mamusia mówi, że ja nie rosnę i nowej sukienki nie chce mi dać A ja już rosnę piętnastą wiosnę i pod staniczkiem dobrze mi znać. Miałam kochanka ulubionego, który przynosił mi róży ukochany kwiat Raz w łóżku leżę już rozebrana, on chwycił mocno za me kolana I szepnął w ucho ach kocham Cię, i tak zasnęłam w jego objęciach , a kiedy skończył nie mam pojęcia, bo wtedy nie bolało nic. A gdy minęło dziewięć miesięcy, mały bękarcik przyszedł na świat. Takiej miłości nie chcę znać więcej, bo taką miłość niech trafi szlag.

Gość gość
Ze zamiast że czy c zamiast ć to śmieszny błąd tak czy owak nie masz podstaw do oceniania mojej dojrzałości na podstawie błędów, orientujecie się ile kosztują te globulki ?

Gość gość
do niekumatej: idź do apteki, to się dowiesz. W każdym bądź razie są dużoo tańsze niż skrobanka. Skoroś taka leniwa, to wpisz w googlarkę patentex oval- cena

Gość gość
PATENTEX Oval N x 6 globulek a 1200$- Apteka internetowa i-Apteka.pl. Globulki Patentex Oval N - stosowane są w antykoncepcji miejscowej dla kobiet. | Antykoncepcja \ Dla ...