Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Przemoo_25

Czy to normalne że moja dziewczyna wciąż ma ochotę na seks

Polecane posty

Gość Przemoo_25

Moja dziewczyna non stop ma ochote na seks. Czasami zdarza się nawet, że robimy TO kilka razy dziennie. Ostatnio zdarzyło się nawet, że przyjechałem po nią do pracy, a ona już w połowie drogi do domu rozpinała mi rozporek no i wiecie.. Czy to jest normalne??

Gość gość
Jeżeli to poczatek znajomości to jak najbardziej normalne, po roku dwóch to jej się trochę wyciszy

Gość gość
A przeszkadza Ci to , ze Twoja dziewczyna ma az taka ochote na seks ??? :-) Mysle , ze to jest normalne . Wolalbys zeby wgl nie miala ochoty ?

Gość Przemoo_25
Ale ja bym się z nikim nie zamienił :D Zastanawia mnie tylko czy to normalne, bo miałem już parę dziewczyn, ale żadna nie była aż taka... :D

Gość gość
No wlasnie , wielu by sie z Toba zamienilo :-)

Gość Przemoo_25
No oczywiście, że nie przeszkadza ;p

Gość gość
No wlasnie , wielu by sie z Toba zamienilo :-)

Gość gość
To masz farta... trafiła Ci się jedna na milion :P Nikomu nie mów, bo zaraz się zaczną w koło niej kręcić i Ci ja odbiją :)

Gość pociąg do mojego
znaczy zdrowa dziewczyna

Gość gość
ciasteczkowa skąd tyle złości w Tobie? Po prostu w wielu przypadkach tak jest, że po jakimś czasie ludzie w związku nie skupiają się tylko na seksie, a na np. wspólnych zainteresowaniach, pasjach, problemach, zaczynają więcej ze sobą rozmawiać zamiast się ciągle bzykać, razem gotują, spacerować itp. więc na seks zostaje już mniej czasu. Związek, który kręci się przez 3 lata tylko wkoło seksu mnie by nie satysfakcjonował i tyle, na początku wiadomo, że z łózka się nie wychodzi, ale potem trzeba zacząć poznawać te drugą osobę w innych sferach życia codziennego...

Gość nckms
To jest normalne! Ja też tak miałam, a nie jestem latawicą. Kochałam się w zyciu tylko z jednym mężczyzną - z chłopakiem, który został moim mężem. Przed ślubem spotykaliśmy się 10 lat, uprawialiśmy seks bardzo często, jak były warunki, to kilka razy dziennie, po ślubie też. ja bardzo lubię seks, mąż też, jesteśmy razem 19 lat, nadal się bardzo kochamy, ale gdy pojawiły się dzieci, to często nie mamy siły na igraszki.

To nieprawda, że po jakimś czasie się może wyciszyć, ja po kilku latach związku wciąż tak samo bardzo i tak samo często mam ochotę na seks. Po prostu taki temperament.

Gość gość
kawalaz albo kawalarz? :-D

Gość gość
ja to z moim parer razy dziennie, najchetniej non stop sciagalabym z niego majty!!

Gość prostytutki tak mają :)

ja tez jestem prostytutka i daje swojemu kilka razy dziennie jak chce, bo i tak mnie rucha kilku dziennie za kasę, takze mi to bez roznicy 🙂 kazda kobieta wyzwolona jest ... tak jak ja 🙂