Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xmotorkazum

Jonoforeza Electro Antiperspirant

Polecane posty

Gość xmotorkazum

Jonoforeza mi bardzo pomogła,jest to dopiero parę dni a problem z poceniem się rąk zupełnie zniknął.Myślałam ,że rezultat będzie słaby,ale nie, Elektro Antiperspirant naprawdę mi pomógł.Dlatego mogę polecić,jest świetny,tani,a w dodatku nowoczesny.Polecam,nie macie się czego obawiać,jeśli nie będzicie zadowoleni macie gwarancję zwrotu do 50 dni.

Gość gość
Mnie również urządzenie bardzo pomoło.Leczyłem ręce ,nogi i pachy.Niesamowite uczucie, już się nie pocę.Mój problem pocenia zatrzymał się całkowicie po 2 tygodniach.Bardzo polecam,warto .Powodzenia

Gość gość
Jonoforeza electro antyperspirant z początku mówię sobie co to za dziwactwo :-)poniewaś z poceniem mam bardzo powaśny problem więc interesuje mnie zupełnie wszystko.Trochę szperałem o tym urządzeniu wielu pomogło doczytałem się pozytywa na temat leczenia.mówię co ja juś mam do stracenia.Kupiłem a mówię szczerze jestem wprost szokowany wynikami,spocone nogi i ręce suche już po 2 tygodniach ,a poniewaś mam problemy z pachami i czołem dokupiłem adaptery.Dzić jest świetnie bo koniecznie wyglądam jak człowiek,nie stresuję się tak jak do tej pory z powodu swojej wilgoci ciała.Ludzie kochani warto poważnie

Ja również mam ten problem i jest to dla mnie bardzo niekomfortowe. Najgorzej jest z rękoma, czasami mam je aż tak mokre jakbym dopiero co je umyła. Kiedy chce sie ładnie ubrać to muszę ubierać rzeczy, które zasłaniają moje tzn. kółka pod pachami. Naprawdę jest to dla mnie bardzo duży problem, bo strasznie mnie ogranicza . Uwierzcie mi, że jestem osobą, która bardzo dba o siebie lecz ten problem naprawde mi przeszkadza.Po prostu pocenie to mój koszmar,niestety długo szukałam dobrego i skutecznego specyfiku niestety wszystko marnie.Jak tylko myślałam ,że już jest po kłopocie to za parę dni spowrotem pot mnie zalewał jak cholera.Jednak ciągle się wypytywałam lekarzy, znajomych.Raz poszłam z koleżanką do salonu kosmetycznego powiedziałam jej o tym co mnie gnębi .Ona zaproponowała mi jonoforezę Z początku nie wiedziałam o co chodzi,pogadałyśmy na ten temat ,no i ja przeprowadziłam parę zabiegów właśnie u niej.Po tygodniu zauważyłam poprawę,wię chciałam procedury przeprowadzać sama w domu.Pani podała mi link nadmierne pocenie pl.A teraz przekazuję swoje doświadczenie dalej,dlatego że jak pomogło mnie to i wam chyba też.Acha zapomniałabym dodać można też leczyć różne części ciała.Super.....Dobra trzymajcie sie i powodzenia życzę w zwalczaniu nadmiernej potliwości

Gość gość
Witam. Jak długo czekaliście na paczkę? czy paczka jest zapakowana dysketnie? czy są jakieś napisy na niej?