Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam 16 lat i uprawiam seks

Polecane posty

Gość gość

Uwazacie to za cos zlego?

Gość uprawiam dzialke
tak

Gość gość
sex to nic złego a czemu dopiero w wieku 16 lat zaczęłaś?

Gość Lutka57
Taa kolejne prowo jukena...

Gość gość
Mysle ze jak na te czasy to i tak pozno zaczelam bo dopiero po gimnazjum , Dlaczego dopiero ? Czekalam na chlopaka , ktory okaze mi milosc i to ze mu zalezy , a nie takiego ktory slini sie na widok d**y i kawalka cycka

Gość gość
Zadne prowo , chcialam po prostu znac wasza opinie na ten temat :)

Gość gość
a to nie wiesz, że do seksu nie trzeba miłości? moim zdaniem zmarnowałaś czas

Gość gość
Problem w tym ze moj facet wydaje mi sie slaby w te klocki.

Gość Lutka57
Jak tak to sorki

Gość gość
A to normalne ze po pierszym dojsciu to jest nieprzyjemne , boli a czasami nic nie czuje ? Kochamy sie dalej bo moj chlopak dluzej dochodzi niz ja

Gość gość
dziecko juz zaplanowane kiedy

Gość gość
Nie umiecie normalnie odpowiedziec na pytanie?

Gość gość
Jeżeli uważasz ze to TEN jedyny to owszem czemu nie. Jak jesteście ze sobą już sporo czasu i myślicie poważnie o swoim związku. Pamiętaj ze seks czasami możne skończyć się ciąża...

Gość Editta_van_K
dosc przecietny wiek, ja tez jak mialam 16 lat (13 lat temu) uprawialam sex, wiekszosc moich kolezanek tez...

Gość gość
Tak wiem :) zabezpieczamy sie , chyba nigdy w tym wieku nie pozwolilabym by doszlo do seksu bez zabezpieczenia, niepokoi mnie ten bol , brak checi , albo brak czucia po pierwszym dojsciu , to normalne? Wy dochodzicie rowno z facetami?

Gość gość
Halo halo halo

Gość The slow drug
No moim zdaniem 16 lat to taki akuratny wiek dla kogos kto jest juz gotowy na wspolzycie. Kazdy w roznym wieku sie na to decyduje i to jest raczej jego sprawa. Nie rozumiem tylko pytan typu 'dlaczego dopiero teraz?', moze dlatego, ze wczesniej nie byla na to gotowa? A do seksu nie potrzeba milosci, jasne ze tak, ale kazdy podchodzi do tego z indywidualnym podejsciem. Dla niektorych seks bez milosci nic nie znaczy i nie jest nawet przyjemny.

Gość gość
16 lat to nie jest wiek na seks. Co masz na mysli ze 'jest sie gotowym'??? 16 latka jest gotowa na wychowywanie dziecka? Przeciez to dziecko jeszcze. Seks to nei tylko przyjemnosc i udawanie doroslego i kobiety, to przede wszystkim odpowiedzialnosc.

Gość gość
Ale kto tu mowi o dziecku , jestem gotowa , lubie to , mam narzeczonego ktory udowodnil mi swoja milosc to po co mam sie ograniczac gdy mamy ochote ,

Gość gość
Jak nie myslisz o dziecku to gowno rozumiesz. To ze masz c*pke i ze jest przyjemnie nie oznacza ze powinnas nogi rozkladac, bo o odpowiedzialnosci nie masz jak widac zadnego pojecia. Facet, jak zajdziesz w ciaze, i tak sie zmyje, bo oni sa bardzo dobrzy jak chca ci sie do majtek dobrac.

Gość gość
Nie znasz mnie to nie oceniaj , chyba jednak mysle o ewentualnej ciazy skoro nie robie tego bez zabezpieczenia! Pozatym napewno nie znasz kazdego faceta , wiec nie stwierdzaj ze kazdy sie zmyje , ze ty na takiego trafilas nie znaczy ze kazdy jest taki

Gość Paweł_____
Witajcie, ja 22 letni, atrakcyjny chłopak. Poszukuje fajnej dziewczyny bez względu na wiek (ważne by było więcej niż 15 jęzor ) i doświadczenie w celu miłych rozmów o seksie a najlepiej by się lepiej poznać i przenieść relacje do normalnego świata. Nie ma znaczenia czy jesteś wstydliwa albo wręcz przeciwnie, nie masz doświadczenia bądź chciałabyś spróbować czegoś nowego, liczą się przede wszystkim chęci i ochota na seks wesoły Jestem z Wrocławia, mój nr gg: 58545665. Zapraszam, nie pożałujesz : )

Gość gość
Sama mam 16 lat i uprawiam seks. Wszystkiego się uczę, nie miałam problemu z poproszeniem mojej matki o wizytę u ginekologa bym mogła rozpocząć antykoncepcję hormonalną. Moje doświadczenie (z jednym, jedynym partnerem) i upodobania mogą być naprawdę kontrwersyjne ale nie mam nawet zamiaru pytać kogokolwiek o to co o tym myśli. Sama wiem lepiej jak to na mnie wpłynie, czy jestem już gotowa i to wyłącznie moja decyzja. Zdaję sobie sprawę z faktu, że nie każda dziewczyna w moim wieku może się pochwalić taką świadomością.

Gość gość
Znam taką jedną co miała 15 lat jak zaczęła współżyć, niestety antykoncepcja zawiodła (wiadomo, tabletki i gumki nie dają 100% gwarancji). Potem nie mogła znaleźć lekarza który by wykonał aborcję i musiała urodzić, przerwać szkołę, przy rodzeniu były komplikacje bo miała nie w pełni wykształconą miednicę i potem jakieś problemy z pęcherzem, musiała przejść operację.

Gość
dla mnie to smutne...na pewno kiedyś pożałujesz.:PNie jesteś jeszcze dojrzała-choć moze ci sie tak wydawać. Ja zrobiłam to pierwszy raz chwile przed 18-stką z chłopakiem z którym byłam 2 lata, ale po czasie i tak myślę ze powinnam zrobić to jeszcze trochę później z facetem z którym byłam później. :P W tym wieku każdy rok robi dużą różnice-sama po sobie widzę jak bardzo z roku na rok sie zmieniałam...:)

Gość gość
To trochę smutne, że wszyscy nagle wiedzą lepiej od autorki tematu czy jest już dojrzała emocjonalnie i gotowa, czy nie. Żeby było śmieszniej - zazwyczaj na swoim przykładzie. :)

Gość DOBRY CZLOWIEK XD
To nic złego że uprawiasz sex z chłopakiem w wieku 16 lat , ale najgorsze jest to żeby znaleźć tego prawdziwego któremu można zaufać że se nie znajdzie innej itd

Gość Edziaaaaaaaa
KAŻDY kto uprawia seks, musi się liczyć z ewentualnym dzieckiem Dlatego dla mnie uprawianie seksu za dzieciaka, to nieodpowiedzialność. Nie jesteś jeszcze samodzielna.

Gość gość
ja jak miałem 14 lat 2 tyg przed moją 15 uprawiałem seks z sąsiadką o 10 lat starsza jakoś tak wyszło to był muj pierwszy raz i troche pomyślałem że jak wyciągnę penisa to powie mi ale mały więc sie trochę wstydziłem ale po paru razach już się nie wstydziłem myślałem że kobieta z dwójka dzieci i mężem sie nie zakocha w łepku ale od tamtej pory jesteśmy razem i mamy córkę chociaż było to 1,5 roku temu nasza córka nazywa się lenka

Gość gość
gggb :D