Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zaniedbane paznokcie a slub

Polecane posty

Gość gość

Witam, bardzo długo obgryzałam paznokcie, wyrosłąm z tego dopiero na studiach i już od kilku lat udaje mi się trzymać to głupie przyzwyczajenie na wodzy;) Niestety mimo tego moje paznokcie są dość słąbe, nie mają zbyt łądnego kształtu i szczerze móiać wstydzę się je pokazywać kiedy nie są pomalowane. Chciałabym doprowadzić je do jakiegoś w miare porządnego stanu, szczególnie ze względu na zbliżający sie za miesiąc ślub. Łykam suplement siety, smaruję je maścią regeneracyjną, ale efekt jest raczej nikły. Czy ktoś może mi polecić w jaki sposób zrobić paznokcie na ślub? Jaka metoda bedzie najlepsza?? Nigdy nie miałąm sztucznych paznoksci, tipsów, akrylu,żelu itp...a szczerzemówiąc nawet wstydzę się pokazać je manikiurzystce...

Gość gość
czego sie wstydzic.... wiesz ludzie z różnymi paznokciami - albo pół paznokciami przychodzą. Juz nie wspomne o pedicurze' . Nie ma sie co wstydzic ze chce o nie wkoncu zadabac, w trakcie wizyty dla lepszego samopoczucia powiedz o swoim nałogu.... :)

Gość Dariaaaa57
Wybierz sie do do dobrego salonu kosmetycznego :) polecam Ci Black Pearl kolo galerii krakowskiej :) chodze tylko tam, bo uwazam, ze w krakowie nie ma lepszego salonu :):)

Gość gość
Żałosny spam żałosnego saloniku... :/