Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Demony

Polecane posty

Gość gość

Widzieliście kiedyś jakiegoś? Doświadczyliście opętania, albo znacie osobę która jest dręczona przez złego ducha?

Gość tak myślę że tak
Każdy z nas jest dręczony , ale widzieć nie widziałem , choć do końca nie ma przekoania czy to czego tak się bałem było snem lub jawą. Tak czy inaczej wstawałem z łóżka spocony. Raz modlilem sie 2 h z zamknietymi oczyma. Nieruchomo i nawet niedawno. Innymi razy poprostu cos widzialem i wielokrotnie sie budziłem , ale to nie była jawa :/ No wlasnie tego do dzis nie ejstem pewien. Po za tym myślę ze w kazdym z nas jest " coś złego ". Sama ardość z krzywdy ludzi , nawet tych złych ( naszym zdaniem ) jest a to dowodem. Wczoraj na wp.pl czytalem artykuł o mężczyźnie który przejechał dwóch złodziejaszków. Jeden mial 16 lat a drugi 18. To wcia dzieci. Opiai publiczna jednak ( forumowicze ) wspierali mordercę a gwoździe do trumny wbijali tym młodym. On ich dogonił i przejechał. Zmiażdżył i zrównał z murem.

Gość gość
Acha, jeszcze jedno : Czy jeżeli nie jestem w stanie obrazić Szatana to jestem opętana? To nie jest tak że nagle zapominam co chciałam powiedzieć, albo tracę zdolność mowy. Chodzi o to że często rozmyślam o takich nadnaturalnych rzeczach i nie mogę się wtedy o nim źle wyrazić bo zaczynam czuć ogromne zawstydzenie, robi mi się przykro i jestem zła na siebie że chciałam to zrobić.

Gość gość
Jesteś opętana

Gość gość
Myślicie że Szatan mnie kontroluję?

Gość gość
Proszę, to dla mnie ważne

Gość kościlla
Nie sądzę, może po prostu boisz się że jeżeli go obrazisz to wtedy On Cię skrzywdzi?

Gość rybidła
Bardzo prawdopodobne że cię kontroluję, ale to na 100% nie jest opętanie. Jeżeli na razie nic więcej się nie dzieję to nie powinnaś się niczym przejmować ;)

Gość gość
Szatan to cwel i p***b. Zdechnie on, jak i jego każde dzieło. Jesst nic nie wartym śmieciem.

Gość gość
Może faktycznie nie powinnam się tym przejmować......:)

Gość gość
/\ Lepiej tak o Nim nie pisz bo spotka Cię kara.

Gość ahahahahahhaha
Wracając do demonów - Ja często czuję wieczorem siarkę, tak koło 22. Wtedy też moje zwierzęta dziwnie się zachowują. Wpatrują się w jeden punkt i nie chcą do mnie podejść.

Gość amidek butsu
Oj tam demony to oświeceni ludzie/ inne istoty kontrolujacy swiat poprzez pola morfogenetyczne inczej nieświadomość kolektywna. icznaczej archetypowy praobraz rezonujacy w polu morficznym odzialuje na ludzi. 🖐️ zreszta najbardziej demoniczne byty zwane to ta sama jednia energia Boga, nie ma dualizmow wszystko jest BOGIEM BRAHMANEM.-.

Gość gogolinek
zwierzęta wszystko wyczuwają ;)

Gość gość
ta, zwlaszcza kielbase

Gość gość
demony to zbuntowane anioły a nie jakiej ine istoty z pola morfologicznego dawno takich bzdur nie czytałem inne istoty kontrolujacy swiat poprzez pola kiełbasiane innczej nieświadomość kolektywna to tak podobnie brzmi

Gość gość
wierze w takie rzeczy dlatego lepiej sie w tym nie babrac