Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

seks z ciemnoskorym mężczyzną

Polecane posty

Gość gość

Witam , ostatnio poznałam chłopaka ciemnoskórego, jest niesamowity, kochany, czuły, traktuje mnie jak księżniczkę, kilka dni temu doszło między nami do czegoś, musze przyznać ze było wspaniale przez cały ten czas myślał o mnie i o tym żeby mi sprawić przyjemność a nie tylko sobie. Powiedziałam mu że nie chce uprawiać seksu, nie naciskał, zrozumiał. Nie kochaliśmy się jeszcze, będąc z nim ciągle mam ochote na więcej i więcej. Najlepszy facet chyba jakiego dotąd poznałam, a Wy dziewczyny macie jakieś doświadczenia związane z czarnoskórymi mężczyznami ?

Gość gość
a własnie taki że czarnoskórzy męzczyźni są bardziej czuli, mogą dłużej, nie myślą o sobie i potwierdzam plotki o ich przyrodzeniu, coś wspaniałego... ;)

Gość gość
rasistą jesteś czy co? i to jeszcze rasista z kompleksami

Gość gość
więc się nie wypowiadaj chyba,ze zmieniłes płęć, pytam o doświadczenia dziewczyn a nie facetów wiec what' s your problem?

Gość gość
śmieszne trochę że się wypowiadasz nie mając nic konkretnego do powiedzenia ;) no cóź typowy POlaczek

Gość gość
Ja mam porownianie i dla mnie czarni sa lepsi w lozku. Nie mowa tu o rozmiarze, bo sa w sumie porownywalne do bialych. Tyle, ze dla mnie to akurat czuli sa mniej, ale wiedza jak sie dziewczyna zajac. Moga dluzej i mysla o partnerce.

Ciekawe co autorka watku ma do powiedzenia. Jeden fajny Murzyn sie trafil i juz 'wszyscy czarni są boscy'. No wow, wzruszyła mnie Twoja historia..

Gość nie zaloguje sie dzisiaj
Gość autor już Cię lubię chłopie :D:classic_cool: Do autorki a czy ty "przetestowałaś" iluśtam białych i czarnych,że wysuwasz takie teorie, czy po tym jednym "oni wszyscy są och i ach" ? Nie cierpie Polek ,które o naszych mówią Polaczki,no szlag mnie trafia na miejscu Poleczko. p.s. jestem kobietą.

Chiba popsułem taki fajny wątek..no przepraszam. Nie wiedziałem że moje zepsucie jest aż tak zaraźliwe.. :-P

Gość Etnoentuzjasta
Wydaje mi się, że człowiek z kobietą , goryl z gorylicą,, słoń ze słonicą, motyl z motylicą, a murzyn powinien z murzynką a nie z kobietą.

Gość aron
Czarnych sprowadzili handlarze niewolników i najczęściej tych którzy dali się złapać,albo tych których wódz sprzedał za paczkę fajek.Czyli samych nieudaczników.Więc nie pier-dol,że my jesteśmy od nich gorsi.

Gość quebec
a ja lubię seks z moim chłopakiem - Polakiem :)

Gość orinnoko
bierzesz pod uwagę fakt, że ten Twój czuły afroamerykanin potrzebuje np. azylu? dlatego jest taki czuły i miły? kolor skóry ma chyba niewiele wspólnego z wrażliwością :D chyba że na słońce ;)

Gość gość
aron....o seksie z mojżeszowym mamy inny topik.