Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ironball

ach te kobitki

Polecane posty

Jak chodzę? Tak że nie będę się wstydził otworzyć drzwi jak przyjdzie ktoś. Tak bym nie musiał latać się przebierać jak ktoś zapuka do drzwi.

Gość gość
pomysl ze te twoje piekne kolezanki to sa piekne tylko jak z toba gadaja a po pracy wygladaja tak samo jak twoja zona

Gość orinnoko
zwyczajnie nie ma potrzeby, żeby się Tobie podobać. nie wiem może Ty nie jesteś już dla niej atrakcyjny?

Z seksem nie mamy problemu. Ona daje mi wszystko czego ja chcę i to samo ma odwrotnie. Jestem w stanie dla niej zrobić wszystko by byla uszczęśliwiona. Tu akurat nie chodzi o pociąg seksualny.

Walczyć o Ciebie nie musi... obrączkę ma na paluszku i jest jej łatwiej, czuje się pewniej. I dobrze, ma się tak czuć! Prawo żony :) Ale zadbać o siebie też powinna - prawo męża :P :D Hmmm a może to jest pomysł? Zawstydzić ją troszkę?

Gość orinnoko
nic z tego nie rozumiem, pociąga Cię seksualnie ale jednocześnie nie pociąga Cię seksualnie bo chodzi po domu ubrana jak lump?

Musiałbym zrobić Wam jej zdjęcie, ale nie mam zamiaru tego robić (wiadomo dlaczego). Co do koleżanek to jakoś przyzwoicie chodzą po domu. Nawet jak zachodzę niespodziewanie po coś.

Gość orinnoko
chyba się jej lekko czepiasz:-o nie sądzę, żeby kobieta w kuchni wyglądała jak baba jaga, a w sypialni była pełną seksu tygrysicą

Orinoko, czego tu nie rozumiesz? Przecież wiadomo że jak kobieta ma ochotę na seks to się postara i nie założy tych ubrań.

Gość orinnoko
jeśli jest zadbana, to co Ci przeszkadza, że ma swoje ulubione dresy i kilka t-shirtów do chodzenia po domu?

Tyle że jak ja mam na nią ochotę to robię to w momencie kiedy wraca z pracy lub jak gdzieś idziemy na imprezę. Zaś ona ma ochotę wieczorami, Ja też bym chciał wieczorem czasami na spokojnie się pokochać w łóżku a nie na podłodze,przy ścianie lub na pralce. To jest właśnie to że tego czego nam brakuje lub nie mamy to my chcemy. wolimy blondynki bo mamy brunetki.

@orinoko, ja właśnie chciałbym by miała te drsy i zwykłe koszulki, ale tak nie mam :) Nawet nie wiem jak to się nazywa bo ludzi na mieście tak nie widziałem i nie widzę ubranych.

w dresach właśnie fajnie wygląda. Jej tyłek....mmmmmmmmmmm ale nie, bo po co dresy jak można założyć coś wygodniejszego ( i bardziej śmiesznego). Może i się czepiam, ale fajnie by bylo jak by tak wieczorami nawet założyła ten dres.

Gość orinnoko
są dwa powody dla których ona właśnie tak się zachowuje: 1. jest złośliwa, wie, że nie lubisz tych jej ciuchów i robi to celowo 2. ma dość sztywnego dress codu w pracy i tylko w tych brzydkich ubraniach czuje się swobodnie 🖐️

tu raczej jest ten 2 punkt. i z tego powodu troszkę mi szoda niszczyć jej "ubrania".

Gość orinnoko
osobiście nie znam bardziej wygodnego ubioru niż luźny dres, ale może Twoja małżonka boi się, że zniszczy czy pobrudzi dres i tylko te brzydkie rzeczy są dla niej idealnym ciuchem. Czy ona je pierze?

Gość orinnoko
czyli nie masz problemu z zaniedbaną żoną tylko z tym, że po domu chodzi w "brzydkich" (według Ciebie) ciuchach, tak?

no ma te swoje brzydkie wieczorowe ciuchy, które pierze. Ty nie chodzi o to że boi się że zniszczy. Ciuchy są po to by w nich chodzić a jak się zniszczą to kupujemy nowe. To są takie ciuchy ze jak ktoś zapuka to leci się przebiera bo wie co ma na sobie. :)

Ona już tak ma i się nie zmieni :) i w zasadzie moje pytanie dotyczyło kobiet. Czy Wy też tak chodzicie że Waszym mężczyznom to przeszkadza. A może nie wiecie że im to przeszkadza.

Gość orinnoko
nie chce mi się wierzyć, że kobieta, której powtarzałeś kilka razy, że nie podoba Ci jak się ubiera w domu, nie rozumie i dalej robi swoje :D sam chyba widzisz, że to brzmi absurdalnie :)

Gość orinnoko
oczywiście, że po domu chodzę w dresie albo szortach, bo tak mi najwygodniej. Mój mąż twierdzi, że wyglądam dziewczęco i to ma swój urok :)

dobrze napisałaś: dziewczęco :) No nic będę śmigał spać. I wiesz co? dziś nawet jeszcze raz z nią porozmawiam. Mało tego, pójdę z nią do sklepu i pomogę jej wybać ciuchy takie by jej pasowały i mi. Tak jej zaproponuje. A ze starymi szmatkami zrobię to co "Pani domu" Wywalę. Miłej i spokojnej nocy życzę i uśmiechu na buzi.

Gość orinnoko
ja też już uciekam, komu w drogę temu ślimak podaj rękę ;)🖐️

Już jestem po rozmowie. W sobotę śmigam z nią na zakupy. Powiedziałem jej że stare wywalimy to miała troszkę opory. Mówię jej że kupimy coś do spania a ona mówi że ma i po co. To jej powiedziałem po co.