Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Izabellisss24

Czy podobają wam się Rosjanki Ukrainki

Polecane posty

Gość Izabellisss24

Jestem Polką, ale ciągle biorą mnie za dziewczynę ze wschodu, podobno nawet mam taki nietypowy akcent.

Gość gość
przecież polki to też słowianki. ta sama uroda , więc o co ci chodzi ???? ja jestem niemcem z dziada pradziada i widzę różnice

Gość gość
a można wiedzieć z jakiego rejony Polski pochodzisz? wschód?

Gość Izabellisss24
Ano o to, że często słyszę, że mam rosyjską urodę... Okrągła twarz, rumiane policzki, blond włosy, wyraziste niebieskie oczy, jasna cera. Tak wyglądam.

Gość gość
typowo słowiańska uroda. mam tak samo, tylko zielone oczy :) nie martw się, wiele osób mówi, że to jeden z najładniejszych typów... pozdrawiam.

Gość Izabellisss24
Nie, jestem z okolic Bielska - Białej. Może ma urodę nieco po rodzinie ojca, który pochodzi z Przemyśla.

Gość Izabellisss24
Trudno mi stwierdzić na ile to prawda. Nie widziałam na żywo żadnej Rosjanki, a te, które kojarzę z filmów itp. aż tak bardzo nie różnią się od Polek.... Słowiański typ urody.

Gość gość
właśnie rosjanki mają taki kształt twarzy szczególny - bardzo szeroki? hmm.. takie okrągły, trudno opisać.

Gość Izabellisss24
No to by się zgadzało. Mam dość szeroką twarz, nieco pyzate policzki i nieco skośne oczy.

Gość gość
skośny czy nieco jak migdały?

Gość Izabellisss24
Skośny. Gdy się uśmiecham, wyglądam nieco jak Chinka.

Gość gość
Po huj się chwalisz

Gość Izabellisss24
Nie chwalę się. Po prostu pytam, co mężczyźni myślą o takim typie urody, bo mnie wydaje się dość... dziwny i mam kompleksy, że tak wyglądam.

Gość gość
Z ukrainką to bym się bał że mnie w nocy ze skóry obedrze albo na drzwiach stodoły powiesi To dziki naród jest, niecywilizowany

Blond włosy i niebieskie oczy to raczej Germańska lub Bałtycka uroda a nie Słowiańska! byłem już parę razy na Ukraine i tam jest zdecydowanie więcej brunetek/szatynek niż blondynek. w Polsce też jest sporo brunetek więc nie rozumiem tej propagandy że "prawdziwi" Polacy to tylko jaśni blondyni o niebieskich oczach, totalna bzdura. ps. Słowiań można rozpoznać po twarzy a nie po kolorze włosów/oczu, pozdrawiam.