Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Olenkaaa56

Problem odstającego brzucha i małych piersi

Polecane posty

Gość Olenkaaa56

Cześć moim problemem jest odstający brzuch i małe piersi.Mam 171 cm wzrostu, 52 kg wagi i mniej niż 15 lat. Moje BMI to 17,8 czyli niedowaga. Tylko moim problemem jest i tak odstający brzuch i bardzo małe piersi. Nie czuje się grubo ani nie czuje się bardzo chudo tylko przeszkadza mi ten odstający brzuch i małe piersi. Nie chcę chudnąć bo wyglądałabym jak kościotrup. Co możecie mi poradzić na odstający brzuch? Co możecie mi poradzić na bardzo małe piersi? wiem że jeszcze urosną więc nie piszcie zajmij się nauką itp. tylko doradźcie coś jak możecie! :)

Gość gość
Moze cos z hormonami, moze masakryczna dieta, ja bym polecal cwiczyc i zdrowiej sie odzywiac, chudnac - nie, moze troche nabrac cialka, ale nie tluszczu!

Gość gość
chciałabym zobaczyć ten twój odstający brzuch. W twoim wieku też wmawiałam sobie, że mi wszystko odstaje, tu za dużo, tu za mało. Czasami to są wymysły.

Gość faccetos
A ja bym chcial zobaczyc te piersi! ;)

Gość gość
a jak z prawidłową postawą? Nie garbisz się przypadkiem? Wciągnij brzuch wyprostuj plecy, unieś głowę i zobacz wtedy. :) Ćwiczysz coś?

Gość gość
Zdecydowanie wina odstajacego/ wzdetego brzucha jest zła dieta. Zwróć uwage czy rano na czczo tez Twój brzuch odstaje, czy tylko po poisłku.

Gość gość
nie ma opcji żebyś przy tym wzroście i wadze miała wystający brzuch albo masz nieprawidłową postawę (pogłębiona lordoza) albo wzdęcia tak czy siak unikaj wzdymających potraw, doraźnie łykaj Espumisan i wzmacniaj mięśnie brzucha, tylko nie brzuszkami bo pogłębisz problem wystającego brzucha

Gość gość
na bank sa to wzdecia. Dzisiejsza dieta sprzyja takim wybrykom, ludzie jedza tony chleba, nabiału, miecha i cukru wiec jaki maja miec brzuch ?

Wiesz co, w Twoim wieku to na pewno odradzam nawet myślenie o jakichkolwiek operacjach. Nawet tabletki na powiększenie piersi będą nieodpowiednie powiekszanie-biustu.net.pl, ponieważ jesteś za młoda. Ze wzdęciami to albo kminek albo wizyta u lekarza, aczkolwiek czasami nie od nich brzuch będzie wystający;)

Gość Michalineczka1983
Operacja to zawsze pewne ryzyko powikłań, więc to według mnie ostateczność. Warto poczytać testy różnych metod do zastosowania na powiększenie piersi powiekszanie-piersi.com

Gość gość
mniej niż 15 lat i 171 cm.... ja p*****le, współczuję. jakiś mutant jesteś.