Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co jest według Was najważniejsze w życiu

Polecane posty

Gość gość

sukcesy zawodowe? miłość swojego życia u boku? rodzina?

Gość gość
Miłość/rodzina Pasja/hobby znajomi/przyjaciele Pieniądze

Gość gość
rodzina, mąż, dziecko-dzieci, ład życiowy

Gość gość
najważniejsze jest znaleźć jego sens :P [ja go nie widzę :O]

Gość gość
o tym jaki sens ma życie (o bezsensie wcale się nie powinno mówić) można pogadać nie wcześniej jak po 40-tce

Gość gość
dla mnie też chyba na pierwszym miejscu jest miłość. Mam swojego kochanego chłopaka i nie chcę go stracić. Nie poradziłabym sobie psychicznie bez niego. Uważam, że bez miłości wszystko inne traci sens. Można być najbogatrzym na świecie, mieć wszystko co materialne, ale jesli nie mamy tej jedynej bliskiej osoby to tak naprawdę wcześniej czy później odczujemy jej brak.

Gość gość
ja jestem jeszcze bardzo młoda, tak naprawdę to świat się przede mną dopiero otwiera... ale jestem bardzo emocjonalną osobą i chyba kieruję się bardziej sercem niż rozumem.

Gość gość
Najgorsze jest to, że ludzie szczególnie młodzi mają bardzo blade pojęcie miłości. Sprowadzają je prawie wyłącznie do relacji intymnych, seksualnych. TO NIE JEST MIŁOŚĆ, to są hormony. Bardzo normalne i pożądane, ale najpierw musi być przywiązanie, odpowiedzialność, poświęcenie, chęć bycia ze sobą na dobre i na złe, w zdrowiu i chorobie, w inwalidztwie, niedołęstwie - ooooo, jakie to trudnie i mało kto potrafi sprostać wyzwaniu, jakie stawia los...

Gość gość
miłość-rodzina. To jest najważniejsze, wszystko inne się chowa. Kariera też jest ważna ale co po tym, że się narobimy, naharujemy, i tak kiedyś umrzemy i wszyscy o nas zapomną.

Gość gość
do gość 22.25 zgadzam się z Tobą... ja jestem z moim chłopakiem prawie 2 lata może to i mało, ale dla mnie to szmat czasu. On jest moim pierwszym i jedynym chłopakiem. Spotykałam sie wcześniej z innymi a ale to było raczej takie szczeniackie. Teraz czuję przywiązanie, bliskość, czuję, że jest ktoś dla kogo jestem wazna. seks też jest ale zrobiliśmy to po prawie pół roku bycia razem. oczywiście nie jest aż tak kolorowo, sa kłótnie, sprzeczki, bywały awantury. ale mimo wszystko jesteśmy razem