Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość JackieWhitee

Jak reagujecie gdy zagaduje do was jakiś facet

Polecane posty

Gość JackieWhitee

Zawsze zatyka mnie w takich sytuacjach i czuję się skrępowana. A wy?

Gość gość
Mnie tez zatyka, nie wiem jak zareagowac. Mam wtedy wrazenie, ze facet sobie ze mnie zartuje, wiele okazji przez to zmarnowalam..

Gość JackieWhitee
I jak sobie z tym radzisz?

Gość młoda dama podrywana
Mierzę takiego z góry na dół, patrzę czy jest przystojny, zadbany,wyceniam "na oko" jego ubranie i decyduję czy chcę z nim porozmawiać czy nie. Najczęściej muszę spławiać bo zagadują zwykle jakieś łajzy i łapserdaki.

Gość do Ciebie Soprano
10/10 :)

Gość JackieWhitee
Ja tak samo. Jestem bardzo nieśmiała w kontaktach damsko - męskich. Rumienię się, łamie się głos, nie wiem jak się zachować. Też nigdy nie mam pewności, czy ktoś sobie ze mnie nie żartuje.

Gość ertytyuiyt
zalezy kto , jak zniewieściały debil to ciezko z takim gadać i nawet nie ma sie ochoty

Gość gość
Odwracam wzrok, przyspieszam krok... :P

Gość gość
dla mnie to takie nienaturalne, taki podryw. Musze kogos dluzej znac, tylko wtedy czuje sie z facetem swodobnie.. No, ale przez to wiele razy bylam "friendzoned". Eh, i tak zle i tak niedobrze...

Gość JackieWhitee
Do mnie zagadują różni, i ci mniej urodziwi, i ci bardziej. Zdarzali się naprawdę fajni i przystojni faceci. Problem w tym, że z powodu nieśmiałości źle przy nich wypadałam.

Gość JackieWhitee
Gość - mam podobnie. Nie przepadam za podrywem "znienacka". Najpierw wolałabym z kimś po prostu porozmawiać na jakiś temat, spędzić nieco czasu razem, żeby się oswoić i przekonać do tego człowieka.

Gość gość
Jak zagaduje normalnie to normalnie odpowiadam :) Neutralnie. Jak próbuje się umówić grzecznie dziękuję :) Jak rzuca prymitywne "podrywowe" teksty o jakiś aniołach to żartuję sobie z niego i ignoruję.

Gość gość
mnie podrywaja faceci ktorzy podobaja mi sie z wygladu ale dziwnie gadaja, widac ze zalezy im tylko na jednym albo ze to jakis margines.. do odmowy jestem przyzwyczajona, na to umiem zareagowac :D a jak widze ze facet mily, wartosciowy to ogarnia mnie taka niesmialosc, nie wiem co powiedziec...

Gość JackieWhitee
Tzn. jeżeli normalnie ze mną rozmawia, to okey, ale jeżeli jest natarczywy i za wszelką cenę chce zwrócić moją uwagę czuję się zawstydzona. Staram się uśmiechać, ale przyznam, że stres mnie górę.

Gość JackieWhitee
bierze górę ' - sorki już późna pora ;)

Gość gość84
No a potem się dziwicie, że coraz mniej facetów bawi się w zaczepianie kobiet. Bo i po co ? Chociaż osobiście też bym wolał poznać kobietę w inny sposób, niż plebejskie zagadywanie gdzieś na ulicy.

Gość smutna i zgorzkniala
Ja nie mam tego problemu bo jestem brzydka, ale raczej nie mam sie z czego cieszyc :)

Gość JackieWhitee
Bo niektórzy robią to w niezbyt fajny sposób. Inna sprawa, że niektórym kobietom, w tym mnie, brak pewności siebie i nie potrafią zacząć flirtować tak spontanicznie.