Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lady jestem

Sex Analny Pomocy prosze

Polecane posty

Gość lady jestem

witam jutro chce zaskoczyc swojego partnera i chce uprawiac sex analny tylko sie boje bo jak raz juz probowalismy to mnie strasznie bolało ze az sie rozpłakałam. teraz wiem ze to zalezy od mojego nastawienia ;] slyszalam ze musze sobie zrobic lewatywe tylko jak ????? macie jakies sposoby na to aby zapomniec o bólu ...? boje sie ze pobrudze swojego faceta :/

to moze zrob mu niespodzianke w przelec go wy tylek dildo w rozmiarze xxl:Dpo co chcesz swoja duupe rozwalac?

Gość lady jestem
ja nie robir to tlko dla niego ale tez dla siebie, podobno mozna miec lepszy orgazm niz normalnie

Gość gość
widać żeś nie tylko debilna ale i masz chore narządy rodne i chorą głowę i nie możesz uzyskać orgazmu w sposób normalny. No cóż, kaleka czasem i brzytwy się łapie by nie utonąć w debilnej głupocie, taki i Ty cielę dębowe.A smród , ból i choroba pn brodawczak Cię nie przeraża. Na brodawczaka nie ma lekarstwa, z biegiem złośliwieje stając się rakiem.

Gość gość
lady jestem, nie rób tego, bo później będziesz musiała coraz częściej. Jeśli twój facet tego chce to ma jakieś gejowskie ciągoty, bo to rodzaj seksu dla homo.

Gość Kasiaaa28
Seks analny jest super. Wypij troche wina przed, rozluznij sie i szystko bedzie ok :)

Gość gość
Odpowiednio przygotowany seks analny nie boli - lewatywa przedtem i spokojne wyproznienie. Wstepna gra z draznieniem wszystkiego co sie da. Oliwa albo odpowiedni zel ulatwia stopniowe wprowadzenie najpierw palca, potem dwoch, ewentualnie jakies zabawki analnej (niekoniecznie XXL) tam gdzie trzeba. Rozluznij swoja pupe - otworz ja tak jakbys chciala zrobic kupe (tam nic nie ma po, lewatywie, ale przez to zwieracz otworzy sie) i daj partnerowi po prostu wejsc. Nie boj sie, nic ci sie nie przerwie ani nie peknie - kupa jest nieraz szersza niz normalny penis, a pupa otwiera sie i zamyka. Porozmawiaj koniecznie z partnerem aby wiedzial, ze to twoj pierwszy raz od tej strony - po nabraniu pewnej rutyny idzie to duzo szybciej. Nie boj sie nowego uczucia "wypelnienia" pupy penisem - wszystko jest tam elastyczne i nic sie nie stanie. Osobiscie polecam przygowanie w postaci "podwojnego" stosunku : korek analny z tylu i penis z przodu.