Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość julka123654

związek

Polecane posty

Gość julka123654

Cześc. Jestem z chłopakiem ponad pół roku. Nie wiem co zaczyna się miedzy nami dziać . Czasem jest dobrze mówi o tym jak mnie kocha planuje przyszłość a za kilka dni kłótnie . Czuje jak by sie tym w ogóle nie przejmował . Moze jego miłośc już mineła ? A najlepsze jest to że wbaczyłam mu zdrade. Tłumaczył ze to było przez wkurzenie picie że to nic nie znaczy że ja jestem najważniejsza itp . Myślalam że juz nie kłamie . Było to z moją `przyjaciółką` spotkałam sie z nią po miesiącu okazało się ze to wszystko co mówił tylko w połowie jest prawdą... nie wiem co robić.. czy starać sie dalej o to co było kiedyś ..czy już nie warto..

Gość gość
to co opisujesz nie jest na pewno związkiem nie masz pojęcia co to jest zwązek po prostu dajesz mu doopy

Gość gość
Zgadzam się z przedmówcą. Nic dodać, nic ująć!

Gość julka123654
każdy by mógł tak pomyśleć , ale to zaczeło dziać sie teraz .. kiedyś było woglole inaczej

Gość gość
Sorki ale jak po pół roku już Cię zdradza, to za rok chyba zabije

Gość julka123654
półtora . dokładnie 17 miesięcy..

Gość gość
Po co angazujesz sie w zwiazek w ktorym facet zdradzil cie w ciagu poltorarocznego zwiazku.. To co bedzie dalej.. Jestem z mezem 13 lat pomysl ile razy on ciebie zdradzi w taki czasie-bo zrobi to..

Gość gość
Jak wyobrażasz sobie przyszłość z kimś takim?

Gość julka123654
od poczatku było nam ciezko byc ze soba.. moim rodzicom nawet on sie nie podobał nie mogł do mnie przychodzic .. przetrwaliśmy wszytsko . spotykalismy sie codziennie było jak w bajce .. i czasem dalej wyobrazam sobie wlasnie taka przyszłośc że bedzie znowu jak kiedyś. choć podobno nie powinno zyc sie wspomnieniami ..

Gość gość
jeżeli sie kogoś kocha podobno opłaca się wybaczyć zdradę