Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

IMIE HELENA

Polecane posty

Gość gość

co myslicie o imieniu Helenka?

Gość gość
:) ciekawa jestem opinii innych, może ktoś się jeszcze wypowie

Gość gość
ja też znam kilka heleny nie mają łatwego zycia ciągle im pod górkę

Gość gość
Moja babka miała tak na imię. Trąci myszką to imię, że tak powiem.

Gość gość
teściowa ma tak na imię nienawidzę baby - obiektywna nie będę ale strasznie staroświeckie córa nie będzie chyba zadowolona lepsze popularne imię niż takie którego się wstydzi

Gość gość
osobiście nie przeapadam, poszukałabym czegoś innego, ale najgorsze nie jest

Gość Helena32
ja mam tak na imię mam 32 lata Imię jak imię, ale nie dałabym dziecku staroświeckiego imienia

Gość gość
jak dla mnie to takie babcine imię.... jak mała skończy 50 będzie pasowało jak ulał...

Gość polka_dots
moja roczna córka ma tak na imię. jest piękne, dostojne, zdrobnienie brzmi akurat dla małego dziecka - Helenka. wszyscy, którzy usłyszą jak ma na imię mała dziwią się, ale jest to pozytywne jak widzę zaskoczenie. niektórzy komentują "ojej, jak pięknie!: albo "oo, piękna Helena trojańska". Fajnie jest dziecko wyróżnić imieniem.

Gość gość
ładne imię

Gość gość
polka_dots - wybacz ale co mają prosto w oczy powiedzieć "o jak Pani mogła tak dać dziecku na imię " to akurat chyba zrozumiała reakcja czy się komuś to imię naprawdę podoba czy po prostu z grzeczności tak mówi :)

Gość polka_dots
wiem o czym mówisz, ale dlatego zaznaczyłam, że widzę po reakcji - nie jest to mina zniesmaczona i komentarz po chwili "aha...no ładnie..." tylko takie szczere "wow, myślałam że Julia albo Oliwia, jeszcze nie spotkałam takiej małej Helenki!" dwa razy sąsiadka zapytała "Helena? ale dlaczego takie...staroświeckie?" i ma prawo :) po prostu reakcja większości jest pozytywna.

Gość gość
polka_dots 1 też się dziwię że tak córkę nazwałaś nie pomyślałaś chyba co będzie jak hela pójdzie do szkoły strasznie głupio zrobiłaś

Gość mamma mia torunianka
piękne imię!!! coraz częsciej słyszę. ostatnio 3 małe Helenki naliczyłam. też tak dam córce na imie :) albo Hanna

Gość gość
polka_dots 1 2 posty wyżej sama polka dots pisała chyba

Gość polka_dots
no co ma być jak pójdzie do szkoły. na tle Brajanów, Dżesik i tak wypadnie blado ;) A tak serio to wyjaśnię jej, że żyjemy w Polsce, i że innych ludzi jak i ich wybory szanujemy, a każdy ma jakiś powód swojego działania. Nie krytykuj, imię wybrał mój tata kiedy umierał w szpitalu a ja byłam w 9 m-cu ciąży. Dlatego nie uważam, że głupio zrobiłam...

Gość mamma mia torunianka
myślisz że tylko jednej kafeteriance podoba się to imię? a innym nie ma prawa bo ty tak zażądzisz?:) próżna baba z ciebie. tak, podoba mi sie, spodobalo mi sie odkad Steczkowska nazwała tak córkę i zorientowałam się że faktycznie brzmi fajnie. Polka_dots - masz rację. każdy ma swoje powody.......i zanim sie zacznie krytyke to lepiej sie z nimi zapoznac ;/

Gość gość
lepsze niz oliwia zuzia julia albo inne patologiczne ujecia

Gość gość
polka dots a dałabyś jakby twój tato wymyslił np. trauta albo gertruda? no to podziękuje dziecko dziaduniowi jak podrośnie ps. nie tylko steczkowska ale i rubiki mają hele

Gość gość
ZA CHILE BEDE SAME ZUZIE I OLIWIE

Gość polka_dots
ale to nie jest "tato wymyślił" mój Tato był mądrym człowiekiem ;-) a ty musisz nabrać troszkę pokory, bo albo jesteś bardzo młoda, albo butna po prostu ;-) "dziaduniowi" ty też możesz podziękować... różne niestety się cechy dziedziczy ;-)

Gość gość
polka dots ale babola dałas z tym imieniem faktycznie lipne

Gość gość
zuzia też mi się nie podoba jeszcze gorsze niż Helena co to za imię Zuzanna masakra

Gość gość
Tak, pełno tych Helen ostatnio się porobiło. Ale ja się do tego imienia nie przekonam - Helka to stara zgryźliwa baba.

Gość gość
Helka? :O Obrzydliwe. Nadaje sie dla grubej, wiejskiej, tlenionej, glupiej dziuni. Helka. Fuj!

Gość gość
dziewczyno, kilka postów spod tego samego IP krytykujących wypowiedź polki_dots. weź się opanuj, bo się wrzodów nabawisz ;) imię piękne, ty pojeebana i tyle tytułem podsumowania ;)

Gość gość
już to widzę jak znalazłas ip kogos kto pisze

Gość gość
myślisz, że jesteś gdzieś anonimowa? ;) dlaczego piszesz do mnie jak do kobiety? skąd wiesz, że nie jestem 25-letnim gościem, który siedzi właśnie z kumplami na kompie siostry jednego z nich i skoro już się znaleźliśmy na czymś takim jak kafeteria... to zdecydowaliśmy kogoś tu trochę podkoorwić? :) szukaliśmy kogoś, kto będzie tak sfrustrowany, że da się sprowokować. sorry..