Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość thank you very much

Prosze o rade Piersi

Polecane posty

Gość thank you very much

Witajcie przyszle i terazniejsze mamusie... Mam nie co dziwne pytanie. Za pare dni powinnam dostac okres. Poprzednia miesiaczka spoznila mi sie 3 dni i bylo jej mniej i krocej niz zawsze. od jakis 3 tygodni caly czas boli mnie podbrzusze... a teraz przed , czuje takie wiercenie i ciagniecie az plecy bola. Chce zaznaczyc ze nigdy ale to nigdy nie bolalo mnie podbrzusze przed miesiaczka ewentualnie w dzien spodziewanej miesiaczki strasznie bolal. Moje piersi pobolewaja jak przed miesiaczka czasami ale to bardzo zadko i prawie wcale nie zauwazalne jest mrowienie. Moje brodawki sie nie co powiekszyly i troszeczke bardziej sa brazowe ale mam bilae plamki na brodawkach plus NIEBIESKIE ZYLKI codzien coraz bardziej widoczne. Senna jest bardziej niz zwykle... Nie wiem czy moge brac to pod uwage ciazy. Nie chce popadac w jakies paranoje ale widze lekkie zmiany w moim ciele no i odrzucenie od ulubionej kawy i od alkoholu.

Gość gość
Jeśli współżyłaś to jest możliwość ciąży. Zrób test.

Gość thank you very much
wspolzylam z mezem niby 2 lub 3 dni przed owulacja, ale wiem ze zajscie w ciaze nie jest takie proste :( juz staramy sie 6 miesiecy i nic. Troche dziwne to sa pbjawy ciazy dlatego chcialam tutaj napisac i sie czegos wiecej dowiedziec. Dziekuje za odpowiedz. Test ciazowy zrobie w dzien spodziewanej miesiaczki.

Gość thank you very much
Nie wiem moze to zawczesnie na taki objaw ale strasznie chce mi sie pokantnego jedzenia. Maz wczoraj specialnie dodawal chili do jedzenia bo dla mnie caly czas jest malo mikantne ( chce zaznaczyc ja chili jedzenia wczesniej wogole nie tykalam) ... rowniez od czasu do czasu mam zgage taki dyskomfort i pali mnie i piecze w przelyku.

Gość thank you very much
Czy faktycznie warto zrobic ten test czy to normane i nie ma co sobie robic nadzieji ?

Gość gość
Nie nakręcaj się tylko poczekaj do terminu okresu. A ile jeszcze dni zostało?

Gość thank you very much
4 dni

Gość gość
No to poczekaj. U mnie pojawił się niespodziewany ból piersi więc myślałam że zaszłam a tu okres nadszedł jak zawsze. Bądź cierpliwa bo zawsze lepiej mieć niespodziankę niż się nastawić a potem się smucić.

Gość thank you very much
Masz racje ... te 4 dni jeszcze wyczekam :)