Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Angelika666

dieta

Polecane posty

Gość angelika666 gosc
O jacie ;) a ja tak lubie czasem sobie golnoc piwko jakies smakowe ;) ja to niziutka 155-156 max ;) a gruba nie chcę być. Ludzi otyli maja potem same problemy i z chodzeniem, i z kregoslupem oj no z ootyloscia wiaze się wiele chorob. xd

Gość aneta000
piwko chyba odpada :) , ja bede jutro , teraz jade z kotem do weta bo mam za godz wizyte

Gość angelika666 gosc
ogladasz takie cos jak rozmowy w toku? Jak tak. Obejrzyj 2wrzesnia. Jejcia ale kobieta ma anoreksje. Jejcia. I pije 10 kaw dziennie. Kosciotrup normalnie..

Gość aneta000
no mam wlaczony tv , wlasnie widzialam , masakra ;( okey , ide szykowac sie do weta do jutra bede do poludnia, moze nawet z rana

Gość angelika666 gosc
Okej. Bede czekac. Do uslyszenia jutro. Pa ;)

Gość gość
jaka diete macie?

Gość gość
robicie moze ta south beach? bo ona jest z rozpisanym menu tez chce zaczac od jutra

Gość gość
aha i ma niski indeks o ktorym piszecie

Gość angelika666 gosc
Tak zaczynamy od jutra ;) . Masz napisane na linku jakoś wyzej. Bedziemy probowac ;) moze się nam uda :)

Gość gość
dzieki zaraz sobie poczytam

Gość angelika666
i jak?:)

Gość a mi szkoda
jak nie ma potrzeby zrzucenia nie wiadomo ilu kg, to nie ma też co zaczynać od restrykcyjnej diety - tak mi się wydaje; trzeba by pozmieniać nawyki - na zdrowe odżywianie po prostu; no i zawsze łatwiej jest wyrobić sobie nowy nawyk, niż - pozbyć się starego; dlatego - zamiast skupiać się na odstawianiu słodyczy - lepiej zacząć od dodawania do diety dużej ilości warzyw - coś do śniadania, coś do drugiego śniadania, do obiadu, podwieczorku i kolacji; popróbować sobie jakichś fajnych sałatek, do tego - sosy na dobrych tłuszczach, jakaś oliwa, olej lniany, itd; jako przekąska np. fajne są słupki z marchewki, papryki, kalarepki, różyczki brokuła, pomidora - do tego np. czosnkowy sos z jogurtu z olejem lnianym; różne takie patenty; do tego jakieś orzechy, kiełki, itd jak się dostarczy organizmowi wszystkich potrzebnych mikrolementów, witamin - to nie będzie tak krzyczeć o chipsy, czekoladę, itd podobnie - z aktywnością fizyczną: zamiast się skatować jakimiś ćwiczeniami, które wcale nie są fajne, lepiej sobie po trochu coś wprowadzać, co nie będzie takie trudne - np. kawałek się przejść, zamiast podjechać autobusem; np. tak sobie postanowić, żeby mieć przez tydzień choćby pół godziny intensywnego spaceru no i zrezygnować z tych mitów o "odchudzających" produktach: wszelkie płatki, muesli - wcale nie są odchudzające, bo zawierają kupę cukru; podobnie - jogurt owocowy to wróg odchudzania - połączenie jogurtu z cukrem jest wyjątkowo wredne dla naszej figury

Gość gość
jest tu ktos na diecie jakiej??????????????

Gość rabarbarowa
ja jestem na diecie, zdrowej!!! 4-5 posiłków, wszystko gotuje na parze, dużo białka, mało węgli,zdrowe tłuszcze. i nie chodzi już tylko o chudnięcie,ale dzięki takiemu jedzonku lekko się czuję, coś wspaniałego:) mam do zrzucenia z 6-7kg,więc potem pewnie będę schodzić z kalorii,ale to jeszcze za jakiś czas, narazie ćwiczę, biorę figurę extraslim, bo mi koleżanka z fitnessu poleciła, no i idzie coraz lepiej

Gość gość
aha a autorki nie ma? ja tez chce jesc zdrowo ale jem za duzo i nie chudne