Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Prosze o pomoc bo juz nie wiem co robic

Polecane posty

Gość gość

Moj synus ma 3 tygodnie, karmię go mlekiem modyfikowanym APTAMIL (odpowiednik polskiego bebilonu) pierwszy tydzien po porodzie kupki byly doslownie co chwile jadł i spał a teraz za dnia w ogole nie chce spac prezy nózki wtedy go rozbieram przyciskam nozki do brzuszka i robi kupke jest rzadka, wiec nie wiem czy to zaparcia? Polozna mówila zeby do roku karmic go tym mlekiem, a moze trzeba je zmienic? na opakowaniu pisze ze powinien jesc juz 120ml a je 60-70 ale dodam ze gdy sie urodzil wazyl 2900 teraz przybrał i ma 3300 polozna mowila ze ladnie przybiera wszystko jest ok ale juz nie wiem jak z tym walczyc? Znajoma przywiozla mi espumisam w kropelkach dopiero dalam jedna dawke..

mój tak miał okazało się że to alergia na białko mleka, sprubuj nutramigenu. espumisan jest do d**y. na kolki sab simplex ale dostepny tylko w niemczech

Gość gość
tez sotsowalysmy aptamil, zmien mu na aptamil comfort, ja zmienilam i u coreczki zniknely zaparcia, jest o wiele lepszy, mnie ''problematyczny'' mala nigdy nie miala kolki itp.

Gość gość
aptamil comofrt mniej problematyczny;]