Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziecko zjadlo kasze jeczmienna z robakami

Polecane posty

Gość gość

robilam corce krupnik, sypnelam ta kasza do garnka, nie zwrocilam uwagi na to co bylo w opakowaniu, bo wygladalo ok... dziecko zjadlo 2 miseczki...teraz po 3 godz widze ze w garnku sa takie robaki, glizdy czy jak to tam nazwac, w opakowaniu po kaszy tez. masakra jak moglam byc tak slepa i nic nie zauwazyc! czy cos jej teraz bedzie? corka ma 15 miesiecy pomozcie mi prosze

Gość gość
oooo kurcze lepiej do lekarza bym spierniczała!!!!

Gość gość
nic jej nie będzie, kwasy żołądkowe rozpuszczą te robaki ale oczywiście na przyszłość bądź bardziej uważna :) najlepiej kasze i wszelkie sypkie przesypuj do słoików "_

Gość gość
W niektórych krajach robaki sie normalnie je, nie powinny zaszkodzić.

Gość gość
tak naprawdę to tylko białko :) mam nadzieję że nie jesteś wegetarianami :)

Gość gość
nie nie jestesmy;D ale az mi niedobrze na sama mysl ze corka to zjadla...ja zreszta tez;/ mam tylko nadzieje ze nie bedzie bolal ja brzuszek ani nie bedzie innyxch rewelacji. a szafke w kuchni zaraz cala obejrze

Gość gość
nic jej zupełnie nie bedzie, robaki sie ugotowały a kwasy zołądkowe je strawia i tyle ;)

Gość gość
to larwy, w jedzeniu mojego chomika też się raz pojawiły :O To obrzydliwe, ale to białko tylko, jak ktoś napisał. Nic wam nie będzie.

Gość najlepsza i najgrzeczniejsza
Nie to ze sie rzucam czy cos... ale majac dziecko powinnas bardziej zwracac uwage na jedzenie a szczegolnie na to co podajesz dziecku. Prawdo podobnie dziecku nic nie bedzie bo kazdy czlowiek ma kwasy i pewnie juz te robaki zostaly wypalone... ale mam nadzieje ze to jest nauczka dla ciebie na przyszlosc i bedziesz myla warzywa i owoce jak i sprawdzala co podajesz do jedzenia i zwrocisz uwage NA DATE WAZNOSCI.

Gość gość
nic mu nie bedzie

Gość gość
Mole spożywcze potrafią się zalęgnąć w moment, nie mówiąc już o tym że nawet w nowym opakowaniu ze sklepu można przynieść. Więc higiena tu nie ma większego znaczenia. NIkt nie ogląda codziennie wszystkich produktów sypkich. Nic jej nie będzie autorko, trochę paskudne ale jadalne zupełnie. A szafki faktycznie przejrzyj, słoje ze szklanymi pokrywkami to chyba jedyny w 100% pewny sposób.