Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie rozumiem dlaczego

Polecane posty

Gość gość

Mam 20 lat i w ciąż jestem dziewicą . Nie rozumiem dlaczego ludzi to tak szokuje . Ludzie się tacy zepsuci i zimni zrobili że szok. A faceci to już w ogóle tylko o r****niu myślą . Ja uważam tak że jeśli prawdziwy mężczyzna kocha czy szanuje i jest porządny to nie wykorzysta nawet d****i i poczeka do ślubu. :) Większość z Was żyje tylko seksem . A tak naprawdę to nie jest wszytko. A faceci tylko oglądają się za d****i i cyckami a piersi są do karmienia a nie do patrzenia się czy coś . Może i jestem dziwna ale siebie szanuje i szanuje innych i nienawidzę takich głupich tekstów a ona dziewica jakaś wieśniara czy coś . Jestem też religijna ale na pewno nie katoliczka . :) Wierze że mężczyzna i kobieta oboje powinni się szanować . A nie spać z kim popadnie . Albo do d****ach chodzić czy coś . Nic tylko imprezy w głowach ludziom , seks, alkohol .. Jak by to było najważniejsze. Ja mam 21 lat i jakoś potrafię bez tego żyć . Ja bym chciała np. mieć męża faceta porządnego nie pijącego nie takiego co spał z milionami . Trzeba się szanować to jest najważniejsze a ludzie zapomnieli o tym jak siebie szanować i innych .

Gość gość121
Nie każdemu facetowi zależy tylko na seksie i ,,r****niu". To samo mógłbym napisać o dziewczynach, które mają siano w głowach i dają d**y na prawo lewo... Ale są też porządne dziewczyny, tak samo i porządni mężczyźni ;) Z tego co widzę, Ty też jesteś porządną dziewczyną, patrząc na to co piszesz. Są faceci, którzy są czuli, kochający, delikatni, ale też męscy. To prawda, że większość facetów patrzy na piersi albo tyłki... Ale tacy są już faceci.. Bardzo mało jest dziewczyn w Twoim wieku, które uważają tak jak Ty ;)

Gość gość
"Jestem też religijna ale na pewno nie katoliczka ." xxx Czyli jaką religię wyznajesz?

Gość kosmiczna planeta
Jesteś brzydka. Musisz być.

Gość Luciolla47
Ja uważam dokładnie tak samo, tylko trzeba dodać że tacy faceci są na wyginięciu a ci którzy myślą tylko o jednym to rodzi się ich coraz więcej i nie szanują kobiet. Szkoda że nie ma już prawie wcale romantycznych facetów którzy potrafili by zaskakiwać kobiety...

Gość gość
Ja jestem Ewangelistą , Protestanci . :)

zgadzam się z gość121, a co do wieku to w końcu masz 20 czy 21 lat ;) ?

Gość gość
No prawie 21. 20 puki co. Ale młodo wyglądam.

różnica między chrześcijaninem a katolikiem, jest jak między kibicem a kibolem. Zanim wejdziesz w relacje z facetem, uprzedź go, że z seksu nici do ślubu. Oszczędzisz sobie i przede wszystkim jemu rozczarowania.

Gość gość
Cóż normalny facet powinien Zrozumieć . A jak nie to wiadomo zależy na jednym mu.

a ja jestem asem, mam 24 lata i jestem dziewicą (co jest zrozumiałe), i najbardziej śmieszą mnie teksty, ze jak ktoś nie jest ładny to nie może uprawiać seksu. przecież seks się uprawia po ciemku:D

normalny facet chce się kochać, z kobietą którą kocha, a mi grać w jakieś gierki.

Gość gość121
No niewiele jest już facetów którym nie chodzi o seks, a o prawdziwą miłość i szczęście. Jeszcze mniej jest mężczyzn którzy preferują tylko seks po ślubie. Tak samo jest też z kobietami... A co będzie się działo za 10-15 lat ? ;/

Gość gość
to nie żadne gierki . Jaki problem poczekać chwilę do slubu.

normalny facet chce się kochać, z kobietą którą kocha, a nie grać w jakieś gierki.

kilka lat to chwila? Należy uprzedzić faceta, że mi będzie roochać do ślubu, i być może również po nim.