Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jsfwef

5 klamstw ktore zonaci mowia kochankom

Polecane posty

Gość jsfwef

w onecie byl taki artykul i jedna z wielu odpowiedzi : . Zony nie zdradza się dla zabawy,nie zdradza sie rowniez dlatego ze ma się w domu za mało seksu,najczęsciej zone zdradza się z miłosci do innej kobiety,drogie panie,kochanka to wcale nie jest tylko kobieta do łózka z która facet chce się zabawic,kochankę najczęsciej kocha się miłoscią o jakiej zonka moze tylko marzyc,wielu facetów pozostaje z zonami tylko dlatego ze są dzieci,wspolny kredyt albo kochanka nie chce zeby facet odszedł od zony bo jej odpowiada taki układ,więc drogie zonki,zapamiętajcie sobie ze mężczyzni zdradzają z miłosci nie dla seksu. . co o tym sadziecie???

Gość Zuzanna Amelia ææ
Moja porada- przestan czytac to badziewie.

Gość gigi gigi
a propos tytułu: 1 - nie śpimy ze sobą 2 - jesteśmy w trakcie rozwodu 3 - jestem z nią tylko dla dziecka 4 - nie kocham jej 5 - jutro jej o nas powiem piątka hitów!

Gość gość
Aż dziw że to łykacie .

Gość gość
a mi sie wydaje ze mezczyzni inaczej zdradzaja zony niz zony mezow,zony zdradzaja bo -maz nie poswieca im za duzo czasu -czuja sie samotne zdradzaja ale zadko odchodza bo to tylko sex nadal jednak kochaja meza mezczyzni nie zdradzaja dla sportu (sa wyjatki ) oni faktycznie sie zakoc***a,wiem z doswiadczenia,moj byly maz faktycznie sie zakochal,nie moglam patrzec na to zamyslone spojrzenie,smutek a raczej meczenie sie ze mna i z dziecmi,nie moglam udawac ze niczego nie zauwazylam i odeszlam,bez awantur,ublizania tamtej ,nie mowie ze bylo lekko ale dalam rade,,,,po kilku latach chcial wrocic(faceci sa jednak naiwni) bo stwierdzil se to jednak nie to :o i oczekiwal ze go przyjme???

Kocham cię. Nie kocham żony. Nie sypiam z żona. Tą są najważniejsze (dla kochanki), ale cała reszta, którą mówi kochanek, to też kłamstwa :-)

Gość gość
1.Nie spie z zoną 2.Żona to zła kobieta 3.Jestem z żoną tylko z powodu dzieci 4.Ty jesteś przeciwienstwem mojej żony; jesteś miła,dobra ,można z Tobą porozmawiać na każdy temat 5. itp........ :)

Gość gość
podstawa: NIE SYPIAM Z ŻONĄ :D najlepiej dodać "od kilku lat" :D

Gość alejednak
ja naprawde nie sypiam z zoną ona nie kocha mnie a ja jej jestesmy ze soba tylko dla dzieci to prawda