Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co zrobic aby dziecko dluzej spalo

Polecane posty

Gość gość

Corka ma rok. Spi od 22 do 5... max do 6. W miedzyczasie budzi sie kilka razy... W dzien spi 1.5 h. Wymiekam. A tu czytam, ze wiekszosc juz polrocznych przesypia nocki i wstaje 7-8...

Gość gość
Zależy od dziecka, Ty też nie śpisz tyle, ile koleżanki przecież.

Gość no tak samo jak i ty
no moj zaczął przesypiać cala noc od piatego m-ca,ale nie wiem od czego to jest uzaleznione

Gość gość
No mało śpi, może coś jej nie daje spać? Ząbki, bóle brzuszka?

Gość gość
Smarowalam dziasla, dawalam ibum , paracetamol, krople na zoladek, nawet debridat na refluks (za porozumieniem z lekarzem)bez rezultatu.

Gość gość
Mój ma 5 miesięcy i śpi od 20stej do 3 lub 4. Dostaje butelkę mleka i śpi do 7rano. Wcale całej nocy nie przesypia. Twoje dziecko ma widocznie taki rytm dnia i nocy, nie wiem czy jest na to rada.

Gość gość
A w ogóle spanie rocznego dziecka o 22 to moim zdaniem bardzo późno. Ja nawet w podstawówce w klasach początkowych chodziłam szybciej spać :)

Gość gość
Mój syn tak spał jak Twoja córka, dopiero jak miał niecałe 2 lata dostał swój własny pokój i od tamtej pory przesypia noce, po prostu ma delikatny sen, jak mąż wstaje rano do pracy to syn też się budzi z rykiem, bo został obudzony, a w weekendy jak śpimy dłużej to też śpi lepiej. Syn miał też taki etap że chodził spać o ok. 23 i nie było bata żeby go wcześniej położyć spać, potem sam się przestawił.