Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jak pokochac muzulmanina

JAK POKOCHAC Muzulmanina ARABA

Polecane posty

Gość jak pokochac muzulmanina

Jak pokochac faceta ktory jest muzulmaninem arabem a my katoliczka?

Gość gość
was to już p*****ło z tymi arabami :o faceci mają racje że z was k***y, jak pokochać? a srak wybolcować tylko byście sie chciały :D oby was lali po mordach aż byście puchły równo :classic_cool: 🖐️

Gość gość
ha ha noż doprawdy ręce opadają na głupotę ludzką co was dopadło z tymi muzułmanami wściekł się ktoś czy to same prowokacje ??????????? Araba się nie kocha bo Arab to kawał ....s..k.. .y s n.a

Gość chociaz tylko na sex ich brac
oj tam gadacie ONI sa dobrzy w lozku tacy dziwy niewazyci ,mozna spotykac sie z takim arabem chociaz na sex ;) PENIS OBRZEZANY sprawia kobiecie wiecej satysfakcji ;)

Gość a ja spotykam sie
Mam kochanka araba ,spotykamy sie tylko na sex on chcial cos wiecej wymuszal wrecz wiecznie klotnie ,bo chcial mnie prawie cidziennie widziec i chcial cos wiecej,ale ja nie chce z nim zwiazku ,tylko sex na jakis czas to mi wystarczy w tym momencie

Gość gość
chyba tylko się zmusić. Po kiego grzyba wam te fagasy?

Gość niestety milosc nie wybiera
Milosc nie wybira czy ten ktos ma kolor skory mleczyn czy kolor skory jak kupa,sraczka...

Gość a ja spotykam sie
Ja sie nie zmuszam lubie z nim sex i tylko sex z nim chce nic wiecej ,wiec gdzie problem ? przeciez to tylko sex :)

Gość panienka z okienkaaaaaaaaaaaaa
na sex moga byc,ale nic wiecej ,dobrze bzykaja zaspokajaja kobiete i to sie liczy ,ale nie planuje z nimi zwiazku przeciez!! wazne ze mnie dobrze bzyka zaspokaja dobry jest w sexie:P ;P to sie liczy

Gość panienka z okienkaaaaaaaaaaaaa
polacy--polscy mezczyzni tez traktuja kobiety jak zwierze!!! musi mu prac musi mu gotowac musi sprzatac za niego nie moze bez zgody pojechac na wakacje musi mowic gdzie wychodzi