Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Twentyfourhours_

Trafiam na samych pojebów

Polecane posty

Gość Twentyfourhours_

Tak, nie bójmy się użyć się tego mocnego słowa: P*****W. Facetów, którzy są zaburzeni psychicznie, egoistyczni, którzy mnie zamęczają sobą, próbują osaczać, kontrolować. Którzy na początku udają empatycznych, a potem próbują sobie podporządkować i wywierają chorą presję. Którzy zachowują się tak, jakby mieli na moim punkcie obsesję, którzy wtrącają się w moje życie, ciągle wydzwaniają, piszą smsy, na fejsbuku. Którzy mnie drażnią swoją natarczywością, których z czasem zaczynam się obawiać. Mam już dość. Czemu nie mam szans na nikogo normalnego?

Gość gość
pewnie sama jesteś p..dolnięta mocno.

Gość Twentyfourhours_
Nie sądzę. Jestem normalną dziewczyną. Mam rodzinę, przyjaciół, zajmuję się pracą i studiami. Nie wiem dlaczego po raz kolejny poznaję takie chore osoby.

Gość gość
I dlatego siedzisz na kafeterii? Zakładając dziwny temat o 2 w nocy? Tylko dlatego, że jesteś tą normalną?

Gość gość
Bo normalni nie uważają ciebie za normalną. Musisz ich odstraszać swoim zachowaniem,

Gość Twentyfourhours_
Dlatego, że mnie to wnerwia i nie mam z kim pogadać. Nie napisałam po to, żeby jakieś obce osoby mnie oceniały.

Gość gość
P*****w nie brakuje i też chcą mieć dziewczyny.

Gość Twentyfourhours_
Sugerujecie, że ze mną coś nie halo, tak? Mam też normalnych znajomych, po prostu nie mam szczęścia do facetów.

Gość Twentyfourhours_
Wierzcie mi, że oni z początku też zachowują się normalnie. Są mili, weseli, pomocni. Szydło z worka wychodzi później. Natychmiast zrywam kontakty.

Gość gość
a Twoi faceci nie mają normalnych znajomych? Co to jest za kategoria osądzenia normalności? A czy Ty nie popełniasz gorszego nietaktu osądzając osobe teoretycznie bliską jakiej zależy na Tobie i wypisując o niej głupoty na forum?

Gość gość
hehe. pewnie kolejna co: 1) szuka księciunia 2) utrzymuje kontakty z 5 ostatnimi "eks" i się dziwi czemu facetów to wkurza 3) ma 100 przyjaciół, a facet stoi u niej w hierarchi ważności gdzieś na końcu 4) jest beznadziejna w łóżku 5) jest totalną egoistką no ale przecież to faceci są p..j****i :D laskom duży problem sprawia zwłaszcza zrozumienie co jest z nimi nie tak ad. 2 i 3.

Gość Twentyfourhours_
Tak im zależy, że zaczynam czuć się przez nich osaczona i muszę ich unikać. Zachowuję się tak jakby nie mieli swojego życia.

Gość gość
A ja jestem normalnym facetem i nie mam fb. Niestety nie szanuje na imprezach bo nie chodzę a normalne dziewczyny raczej mną się nie interesują i co zauważyłem omijaja. Coniektore mnie się boja( boją podejść i zagadać). Takie życie. Ja nie mam szczęścia do znajomych, przyjaciółka mnie oszukiwala i bawiła się mną a inni nie utrzymują ze mną stałego kontaktu. Nikt nie zadzwoni ani nie napisze samemu. Niektórzy po prostu umieja się ustawić.

Gość gość
ach... pani z cyklu "potrzebuję swobody". czy bzykanie z innymi też w ramach tej swobody? ahahahaha.

Gość gość
Bo jak będą się za mało interesować to mogą wpaść do szuflady przyjaciel z której nie ma odwrotu.

Gość Twentyfourhours_
Taa... jasne. Chyba wy serio nie rozumiecie o czym piszę. Oskarżacie o to mnie a problem tkwi w nich. Jakbyście się czuli gdyby ktoś do was stale wydzwaniał i wtrącał w sprawy, które ani trochę go dotyczyć nie powinny?

Gość Twentyfourhours_
Nie uprawiam seksu. Chodzi o inne sprawy.

Gość gość
jesli jestescie w zwiazku TWOJE SPRAWY SĄ JEGO SPRAWAMI i odwrotnie. w innym wypadku dymacie się i trzymacie za rece dla frajdy

Gość nomaoma
no ba. całe zło to "oni". za to polskie dziewczęta miód, cud, malina i 100% stabilności emocjonalnej. jak widać na przykładzie. aż się wzruszyłem. chlip. chlip.

Gość Twentyfourhours_
Z żadnym nie byłam w związku. To byli moi koledzy. Nic więcej.

Gość Twentyfourhours_
Ci akurat normalni nie byli. Nie można nazwać normalnym nikogo kto pragnie przejąć kontrolę nad czyimś życiem i stawiać siebie w centrum.

Gość nomaoma
idź dziecko do psychiatry. koniecznie.

Gość Twentyfourhours_
Dobra. Widzę że nic tutaj nie wskóram. Jedziecie po mnie a nie wiecie kim jestem. Dobranoc.

Gość gość
o. następna, co lubi mieć "kolegów".

Gość gość
Dobrze przepraszam za jechanie. Skoro to są koledzy to czym się przejmujesz? Olej i tyle. dobranoc

Gość gość
Nie mam pojęcia o co chodzi tej pani i czego chce. Tak źle, tak niedobrze.

Gość gość
Czemu nie mam szans na nikogo normalnego? xxx Normalnego chłopaka czy faceta uważacie za nieatrakcyjnego dla Was więc same się skazujecie na takich a nie innych facetów. I nie używaj słowa "trafiam" bo to nie totolotek tylko twój wybór partnerów.

Gość gość
Autorko, Ty masz chyba coś z główką,albo bardzo potrzebujesz zainteresowania i wymyslasz

Gość gość
pewnie nie ma nikogo i narzeka na caly swiat ! masz z*****y charakter i trafiasz na popaprancow !

Gość gość
I try it to understand, but I really don`t know?