Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

problemy z porannym erekcja

Polecane posty

Gość gość

Moj mąż co rano budz sie strasznie pobudzony i od razu probuje mi go wpychac a ja zazwyczaj jeszcze spie albo nie mam ochotu. Ktoras z was ma jesli tak jak sobie z tym radzicie??

Gość gość
nie walcze daje :-d

Gość gość
Ale ja nie zawsze mam ochote. Tym bardziej ze wieczorkiem kochalismy sie

Gość gość
Każdy zdrowy mężczyzna ma poranną erekcję , brak erekcji to symptom zaburzeń . Nie jest to związane z pobudzeniem seksualnym. Jednak wielu mężczyzn lubi uprawiać seks właśnie rano , zaraz po obudzeniu , jest to związane również z tym , że rano są bardziej wypoczęci. Porozmawiaj z mężem , że rano nie masz ochoty na igraszki , bo jesteś zwyczajnie śpiaca. Mógłby jeszcze kiedy śpisz zaczac delikatne pieszczoty , tak że w momencie obudzenia będziesz miała nie mniejszą ochotę niż on na sex , to jakieś rozwiązanie a przy okazji urozmaicenie

Gość gość
a potem zakładacie topiki " mój mąż nie chce się ze mną kochać" ciesz się że nie może się Tobą nacieszyć i ciągle na niego działasz ja już nigdy... i wiesz jaka to okropna świadomość KOCHAJCIE SIĘ

Gość gość
Moj mąż jest chyba seksocholikem. Ja bardzo lubie seks i moge czesto sie kochac ale czasami jest tak ze do póżnych godzin sie kochamy a potem ledwo sie obudz i bez gry wstepnej wpycha go

Gość gość
Wytłumacz mu , że bez wcześniejszych pieszczot nie jesteś gotowa na sex , ze jest to niezbyt przyjemne dla Ciebie a do tego często sprawia ból i powoduje otarcia gdyż brak jest nawilzenia.Sex powinien sprawiać radość obojgu

Gość gość
Tego bym nie chciala. Ale w naszym zwiazku nie brakuje seksu. Kochamy sie 3 moze 4 razy w tyg. A czasami bywa nawet czesciej i nie sa to stosunki po jeden raz. A najgorzej jest podczas okresu

Gość gość
Wstawaniec to dobra rzecz , bardzo dobra .

Gość gość
Oj nie wiem czy taka dobra chciala bym zebys zobaczyla jak to jest tak co najmniej przez miesiąc

Gość gość
Wtedy nie namawia do seksu ale chce zeby mu ulzyci

Gość gość
blekitna czern ty masz takiego samego faceta jak maciej natalke x z ta roznica, ze twoj na baterie

Gość gość
Nie powiem bo czasami lubie jak probuje tak nie zdranie wejsc tak zeby mnie nie obudzic ale na dłuższą mete jest to meczace

Gość gość
ja mimo wieku tez tak mam , zona marudziła zawsze a kochanka zadowolona !

Gość gość
Co nas obchodzi brak erekcji twojego męża, idzcie do seksuologa a nie tu jęczysz wstydu za grosz nie masz,

Gość gość
Marudzilam bo masz kochanie krótkiego. Za to moj kochanek to ma sprzet, wiec dalej sobie ganiaj do kochanki!!!

Gość gość
Idzcie na kompromis - jeden dzień od rana się kochacie, kolejny dlużej śpicie. Tylko potem bez wymówek

Gość gość
Czytanie ze zrozumieniem sie kłania, nie brak a nadmiar jak juz