Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maciekm

CLAVIN sprawdzał ktoś

Polecane posty

Gość maciekm

Witam Wszystkich :) Czy ktoś kto leczy się na nadciśnienie brał CLAVIN?? Jeżeli tak to czy były jakies skutki uboczne?? Działa to wogóle?? Mam problem z utrzymaniem erekcji i zastanawiam się czy tym sobie nie zaszkodzę. Niby w ulotce napisali, że bezpieczny itd ale wole zapytać. Może ktoś z Was ma doświadczenia z tym specfikiem. pozdrawiam,

Gość maciekm
Nikt nie odpisuje to sam odpisze bo juz jestem po testach... Użyłem tak jak ulotka nakazuje 4 tabletki, o godz 8.20 rano. W związku z tym, że biore leki na nadciśnienie( betaloc zok 50 jedna tabletka i Tritace 10 mg pół tabletki) kontrolowałem je co 30 minut, Po około 40 minutach ciśnienie nieznacznie wzrosło do 150/90. Nie miałem żadnych innych dodatkowych objawów. Co do działania to po godzinie zabraliśmy się z żoną do roboty ;-P raczej nie czułem dużej różnicy tzn było lepiej ale bez rewelacji. W sumie myslałem, że nie działają jak trzeba na mnie... Wieczorem natomiast przy kolejnym zbliżeniu mocno się zdziwiłem erekcja była szybka, mocna i długa.... Myślę, że na mnie ten specyfik zadziałał jakby z opóźnieniem ... Dzisiaj boli mnie troche głowa ale nie jestem pewiem czy to nie wina pogody i zmiany ciśnienia atmosferycznego.... mój problem polega na niepełnej erekcji i tym, że szybko ustępowała...Brałem coś takiego pierwszy raz w życiu i w sumie jestem zadowolny z działania. Czy będe brał ponownie - pewnie tak ale tylko do skończenia zawartości pudełka... później postaram sie zmienić tryb życia( ciągły pospiech, stres itd. )pozdawiam