Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dieta i libido

Polecane posty

Gość gość

Czy znacie jakieś potrawy, zioła, przyprawy itp., które podkręcają libido? Czy dieta może podkręcić temperament?

Gość klloska
A moze po prostu suplementy ? Teraz coraz wiecej jest takich środków. Takim chyba najbardziej znanym jest Efekton. Zresztą suplement do kupienia bez recepty.

Gość gość
W tym Erektonie jest tribulus terrestris, który rewelacyjnie podnosi poziom testosteronu. Warto poszukać tej rośliny i robić z niej sałatki :-)

Gość Irminaa
Ja ma dokładnie taki preparat http://dermalab.pl/112,cantha-drops.html . Odkąd go łykam to częściej mam ochotę na seks i mam częstsze orgazmy.

Gość paulibka23
Czyli nie pozostaje mi nic innego jak tylko po prostu polecic mojemu facetowi własnie ten suplement. Niech wreszcie zyska na meskości.

Gość gość
Daj swojemu facetowi, a sama będziesz zadowolona :-) Ten Erekton potrafi zdziałać cuda :-)

Gość kaoowa
Tylko ze u facetów jest tak ze oni sie nie przyznaja do problemów, dopiero my je odkrywamy kiedy jest je widac :) Ale warto im o takich rozwiazaniach wspomnieć :)

Gość gość
To są bardzo krępujące tematy dla mężczyzn. Ciężko też udać się z tym do lekarza, chociaż często powinni. Brakuje w tym temacie pozytywnej edukacji, żeby przełamać skrępowanie i zacząć z tym walczyć.

Gość hiczkowa
u mnie poprostu dobra zdrowa zbi;ansowana dieta zadzailala, jadlam za duzo śmieci i tez troche sie zle czułam ze swoim ciałkiem, teraz juz duzo warzyw i owoców, do tego duzo wody herbat typu figura detox, mało węgli i waga troche spadla, ja sie lepiej poczulam i ochota na seks wrocila :)

Gość gość
Warto dorzucić sobie coś, co wpływa korzystnie np. na wydzielanie testosteronu. Tribulus terrestris jest rewelacyjną rośliną.

Gość gość
A gdzie zdobyć to cudo? Jest w aptece albo gdzieś przez internet? A co to w ogóle jest? :-)

Gość gość
Tribulus jest jednym ze składników Erektonu. A Erekton możesz kupić w aptece albo na stronie producenta.

Gość gość
Dobrze wiedzieć. Teraz zeby tylko dziewczyna sie nie dowiedziala ze w ogole przyjmuje coś takiego :)

Gość gość
A niech się dowie. Nie ma się czego wstydzić. Facet dba o to, żeby swojej kobiecie było dobrze, dletego bierze suplement :-) Taki facet to skarb :-)

Gość Pyton
Tu nie ma się czego wstydzić. To raczej na plus, jak mężczyzna dba o to, żeby był jak najlepszy dla swojej kobiety :-) Oby tak dalej. A suplementy w tym pomagają.

Gość gość
Jak najbardziej - taki facet to skarb :-) Nie ma się czego wstydzić, ale w przypadku męskich przypadłości trzeba szukać pomocy i sięgać po suplementy, bo nie tylko mężczyzna na tym traci, ale i jego partnerka.

Gość Marlena_sykes
Ja bym proponowała przetestować sobie tabletki Erotine (www.erotine.pl ). U mnie działają. Mają w składzie kofeinę, więc dają powera. Działają, a nie tak jak inne środki – które dają jedynie efekt placebo.

Gość gość
ja mam tak że jak jestem na diecie głodującej to nie mam ochoty na sex, a na codzień normalnie mogłabym non stop ;p haha

Gość gość
Szczerze? czasami tez takie gadzety sa jak najbardziej pożądanymi i fajnymi prezentami https://erozkosz.pl/ To na pewno rozbudzi libido. Warto na pewno zajrzeć ;)