Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy dlugie wlosy odmladzaja

Polecane posty

Gość gość

Jak sadzicie,dlugie czy krotkie odejmuja lat?Sama jestem wlascielka wlosow do tyłka:)

Gość gość
nie ma chetnych do pogadania?:)

Gość dehihiioio
Długie włosy odmładzają. Bo w krótkich zawsze wygląda się starzej. Krótkie włosy wyszczuplają twarz. A od tego niedaleka droga do wysuszonej mordy jak u babki.

Gość gość
mysle, ze krotkie wlosy moze nie postarzają ale sprawiaja, ze wyglada sie powazniej

Gość gość
Jeżeli jesteś po 70 to ci już nie pomoże, a włosy do tyłka to jakieś zboczenie, zawsze jak widzę taką nawiedzoną to się zastanawiam czy nie zapomniała czasem w toalecie o tych włosach ;-)

Gość gość
ha ha,juz zazdronice w akcji.Kiedys kobiety nosily dlugie wlosy tylko,majac nawet 70l.Wyskubane kury wygladaja niezbyt kobieco:D

Gość gość
moim zdaniem to indywidualna sprawa inie da sie tego uogolnic. a wlosy do pasa nie podobaja mi sie

Gość gość
kazda kobieta,ktora jest posiadaczka dlugich wlosow,to atrakcyjna babka.Nie ma faceta,ktoryby nie lubil dlugich wlosow,to atrybut kobiecosci:)

nie każdemu długie włosy pasują i to nie ma nic wspólnego z wiekiem. Jeżeli Tobie jest ładnie, to miej długie :)

Gość inddiaa
a ja mam 24 lata i włosy do pasa. Nie ścinam ich bo wiem, że w pewnym wieku ciężej już utrzymać długie włosy. Nigdy nikt mi nie powiedział, że wyglądam w nich śmiesznie, wręcz przeciwnie słyszę na ich temat wiele komplementów

Gość gość
zawsze dlugie wlosy mozna upinac na przerozny sposob,krotkie juz nie

Ja mialam wlosy do pasa,ale kilka dni temu scielam,mam teraz tak za biust. Dlugie wlosy sa fajne,ale ja sie z nimi za bardzo meczylam. Przeszkadzaly mi.

Gość wredna jędza z kropką
Wiecie co, to zależy. Ja mam włosy do tyłka - optycznie wyszczuplają moją twarz - niestety jest pyzata i okrągła. Moja bratowa nosi krótkie fryzurki, jest niską filigranową kobietką i wygląda w nich świetnie! Dlatego uważam, że trzeba wprowadzać jak najwięcej różnorodności, a nie uniwersalizować, uogólniać. Dobierajmy fryzury do twarzy, a nie szablonu. Stroje do pogody, a nie pory roku. Partnerów do charakteru, nie wieku/wzrostu/wagi :)

Gość gość
Pierwsze słyszę że długie wlosy odmładzają:D Zależy jak je czeszesz? Mnie np. nie było dobrze w długich włosach i ścięłam, teraz wyglądam znacznie młodziej.

Gość gość
w teorii odmładzają w praktyce: to zależy, odmładzają gdy twarz i sylwetka są młode postarzają gdy ktoś wygląda: z tyłu liceum z przodu muzeum udawanie fryzurą nastolatki jest żałosne gdy twarz jest jak u mumii nie należy też przesadzać z długością włosów bo 50latka z włosami za pas wygląda dziwnie

Gość gość
Najlepsze są wlosy do ramion. Kobiety z krotkimi włosami podobają mi się mniej