Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość slonko_kafe

Czemu niscy faceci

Polecane posty

Gość slonko_kafe

Jest to dość dziwna sprawa. Mam wrażenie, że faceci w ogóle nie mają kompleksów. Często mi się zdarza, że niżsi ode mnie mężczyźni mnie podrywają, chcą związku. Jestem w szoku, bo myślałam, że niscy faceci podrywają kobiety ich wzrostu, a nie wyższe od nich. Jak widać wzrost im w ogóle nie przeszkadza, nie mają czegoś takiego- "ona jest wysoka, odpada na dziewczynę, oleję ją". Co o tym myślicie? Czemu im to nie przeszkadza? CO to za typ facetów?

Gość władca_szefów_mafii
Ja jestem niski i jakoś wyższe samiczki same pchają mi się do łóżka( kasy też nie mam). Mam ryj, mięśnie i rzeźbę. Do tego te wyższe laski które zaliczyłem były bardzo atrakcyjne, chociaż ja wolę takie niższe, ale tamte nadrobiły ryjem i ciałem.

Gość czarna chmura kafe
faceci znają swoją wartość i nie słuchają biadolenia zakompleksionych panienek o tym, że z tego powodu nie są facetami.

Dlatego pytam, bo tu często czytam, że niscy w ogóle nie podrywają kobiet. bo siara. A w realu niscy podrywają.... i to jeszcze wyższe od siebie!!!

Gość prawictwo pospolite125
no myslisz ze oni ci podrywaja dlatego , ze jesteś wysoka ? Nie wydaje mi sie .. Moze podoba im sie twoja twarz..Moze masz ładniejszy uśmiech od innych dziewczyn .

męska rzecz, no ale niższe. A nie wyższe. Dlatego się dziwię :) ja wysoka mega nie jestem, mam 165 cm :)

Prawictwo, tzn. nie myślę, że dlatego, że jestem wysoka. Po prostu na kafe czytałam, ze niscy faceci nie podrywają kobiet, bo sądzą, ze nie mają szans. a w realu podrywają. Ale ok, to że odważyli sie podrywac rozumiem, ale że wysokie! Musza miec mega dystans do siebie, a może faktycznie wzrost, uroda nie są najważniejszym aspektem przy doborze partnerki?

Gość gośćććććććććććććććććć
"CO to za typ facetów?" jebnełam ze śmiechu, you made my day, no nie mogę, jaka tępa dzida

Gość gość
podrywaja wysokie bo wszystkie niskie juz daly im kosza bo szukaly wysokich:classic_cool:

bo ja mam tak ze podobaja mi sie kobiety ze wzgledu na twarz .. a nie dlatego ze jest wysoka czy niska . wezmy Marte trzebiatowską niezaleznie czy mialaby 155 cm czy 175 cm i tak byłaby dla mnie idealna A cichopek odwrotnie nawet jakby była wyzsza niz obecnie to i tak nie jest w moim typie./

Aha, to może faktycznie faceci bardziej zwracają uwagę na twarz. Dzięki, może coś w tym jest, bo buzię mam sympatyczną ;)

Ja na przyklad głownie zwracam na twarz u kobiet twarz to 80 % atrakcyjnosci , a figura zaledwie 20 % Dlatego Siwiec mi sie nie podoba mimo fajnej figury jej buzia jest dla mnie brzydka .. Wole Marte Trzebiatowską , mimo ze nie ma piersi , ale jest w moim typie

mi sie wydaje ze jednak wiekszosc facetow zwraca uwage na figure .. Dlatego doda im sie podoba .. Ja jestem w mniejszosci .. Doda to dla mnie pasztet.

Często też od facetów słyszałam, ze jestem seksowna ;) Tylko jak kobieta bez biustu może być seksowna? :P Uświadomiłeś mi teraz, że każdy w inny sposób ocenia atrakcyjność u kobiet :) Np. pewnie jakiś facet jakby mnie zobaczył nago, w ogóle by się mną nie podniecił, z kolei mój były mężczyzna jak tylko na mnie spojrzał, to ciągle mu twardniał, bardzo, bardzo ;)

Prawictwo, mój kumpel mi kiedyś powiedział, że zwraca uwagę na każdy szczegół u kobiety - figurę i twarz. Ty np. bardziej na twarz, inni na figurę, a ten kumpel na twarz i figurę. No każdy ma inny gust po prostu :)

a ja w przeciwienstwie do twojego kumpla zwracam uwage tylko na twarz .no i Waga wystaczy - ponizej 70 kg ale brak biustu czy brak tyłka wogóle nie jest dla mnie ważny.

akurat tyłek mam, okrągły, ładny, ale taki proporcjonalny do sylwetki. Wiesz co ostatnio mój kolega powiedział mojej znajomej? Że mam fajne kształty, że mu się podobam. No ale jakie kształty? Ja biustu nie mam, hehe. Faceci są dziwni :D !

męska rzecz, ja mam znajomą, co ma 181 zł i akurat jest proporcjonalna - szczupła z kształtami, długie włosy, piękna twarz. Jak zwykle odstępstwo od normy ;)

Gość Kaska2
Hej :* Macie bonusowe doladowanie telefonu :) ja juz wzielam skroc.pl/bonusdoladuj pamietajcie o podziekowaniu :p