Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Picie siemienia lnianego

Polecane posty

Gość gość

Od prawie miesiąca piję siemię lniane i od paru dni po wypiciu mam mdłości przez kilka godzin. Wiecie może dlaczego? Chcę je pić dalej, 3 miesiące, piję głównie po to, by uzyskać efekty na włosach. Te mdłości są trochę uciążliwe.

Gość gość
Może zaczynasz pozbywać sie jakiś paskudów z organizmu.

Gość gość
Może zaczynasz pozbywać sie jakiś paskudów z organizmu.

Gość gość
no nie wiem. Nie wiem czy dalej pić czy przerwać. Nie mogę znaleźć informacji na ten temat.

Gość gość
podnoszę

Gość energyfruityhappynaturalpure
a jakie pijesz? mielone czy gotujesz cale ziarna?

Gość gość
ziarna, ale nie gotuję. Zalewam je gorącą wodą, zaparzam przez 15 minut (tak wyczytałam na blogach).

Gość yebnieta kociara
najlepiej pić zmielone moim zdaniem, ajak ziarna to dobrze żeby się moczyły kilka godzin, tak czytałam. ja piję zmielone na czczo, sama mielę. i nic mi nie jest.

Gość thayger
Picie wywaru same w sobie nie ma prawa wywoływać takich wymiotów, przyczyna pewnie jest inna

Gość yebnieta kociara
teorewtycznie mogły się zacząć rozwijac szczepy bakterii oportunistycznych a ty je karmisz tym siemieniem i t0o może byc przyczyna. ale to tylko takie teoretyzowanie.

Gość gość
piję ten napój i jem ziarenka. Wczoraj nie piłam i mnie nie mdliło, raz mnie mdli (często), innym razem nie. Nie wiem dlaczego. A ziarenka bo tak polecały dziewczyny. W sumie dobrze bo nie ma tego charakterystycznego gluta (nie wiem, czy bym go przełknęła).

Gość gość
ja ogólnie mam raczej wrażliwy żołądek więc to też robi swoje. Na razie będę pić, chcę wytrwać 3 miesiące. Jeśli objawy się nasilą i zaczną utrudniać mi życie to odstawię.

Gość kitkakitka
może po prostu zrób sobie przerwe 2-3 dni i się oczyść, od nadmiaru czegoś zawsze może być jakis skutek uboczny, kup ziółka jakieś na oczyszczenie, jedz mniej, ja piję figurę detox jak coś czuję,że jestem niewyraźna albo zalega mi na żółądku, spróbuj, może ci pomoże

Gość dżezzmen
ja tez polecam pic zmielone, efekt glutka nie jest taki zly. taki kisiel z posmakiem kaszki

Gość dżezzmen
a poza tym jesli chcesz poprawic kondycje wlosow to wlasnie o ten kisiel tu chodzi