Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

olewka ze strony chłopaka

Polecane posty

Gość gość

Olał mnie dzisiaj chłopak. Zamiast spotkać się ze mną idzie na impreze ze znajomymi. Ja nigdzie bez niego nie chodziłam, mówił że mam nie iść to tak było. Czuję się zdradzona i samotna. Co robić? :(

Gość pomada
ale kretyn...

Gość gość
jeszcze żeby spotkal się z kumplami to nie było by problemu. ale on woli iść się bawić z koleżankami niż spędzić troche czasu ze mną.

Gość gość
na co ci taki facet? powinien cię zabrać ze sobą. Zerwij z łajzą, widać, że ma cię gdzieś.

Gość gość autorka
Kocham go ale nie chcę być tak traktowana. Nawet się zbytnio nie przejął że zagroziłam zerwaniem. Uważa że robię problem bez powodu.

Gość gość
A nie moze Cie wziac ze soba?

Gość gość autorka
Powiedział że to spotkanie znajomych z pracy i nie będę miała z kim tam siedzieć.

Gość gość
jak to z kim...? z nim!

Gość gość autorka
ja to wiem ale on jak to powiedział idzie tam posiedzieć , pogadać i się najeść.

Gość gość autorka
Ja zawsze brałam go pod uwagę. Innej opcji nie było. Albo z nim albo wcale. Raz się tylko zdarzyło że poszłam sama ale to dlatego że godzinę przed spotkaniem olał mnie i stwierdził że pracowal do południa i jest zmęczony. A dzisiaj też pracował i co ? Zmęczony nie jest. Nie mogę tego zrozumieć ;(

Gość gość
faceci to dno :(

Gość gość autorka
nie wiem co teraz mam robić . ale wiem że a pewno nie będę odpowiadać na wiadomości i telefony . miał wybór .

Gość beatasmarkata
Zerwij z nim jak najszybciej. Szkoda marnować czas dziewczyno bo później będziesz żałować. A rzeczywiście zachował się jak świnia i pokazał jak mu na Tobie zależy. Przykre i na pewno nie łatwe ale daj sobie spokój.

Gość gość
Moja żona często chodzi na spotkania z ludźmi z pracy beze mnie, bo takie jest założenie, że wszyscy idą bez partnerów. Ja też chodzę na takie wypady z ludźmi z pracy sam. Wielkie mi halo i szukanie dzióry w całym. Jak będzie chciał zdradzić to i tak to zrobi, nie koniecznie wtedy.

Gość beatasmarkata
sęk w tym że idą osoby z partnerami . poza tym to nie chodzi o to że ma mnie zdradzić czy coś ale skoro ja nie chodzę nigdzie sama bo się tak umawiamy , bo on się nie zgadza to dlaczego on moze iść w takim razie skoro ja mu nie pozwalam? jeszcze jak ja chciałam to wiecznie nie. nie bo zmęczony, nie bo się nie chce, nie bo pada deszcz. nie bo nie lubi imprez i takich spotkań. ale jak już jego znajomi go zapraszają to wtedy nic nie przeszkadza. ja jestem jego dziewczyną w końcu i albo się szanujemy albo nie.