Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zawsze sexi

masz juz kogos wiem o tym

Polecane posty

Gość zawsze sexi

to nie możliwe żebyś przez tyle czasu nie miał nikogo. Wiem zrobiłam kilka błędów, powinnam inaczej zareagować na Twoje " zaloty". Chociaż......... też powinieneś rozumieć mnie. Zmęczona jestem wydawałoby się Grą ale tak naprawdę nie jest.

Gość kelner z Rewala
och och, przeleciec panienke, nawet niechetna to przeciez zaden problem, prawda? to nie oznacza ze ma sie kogos :classic_cool:

Gość zawsze sexi
przelecieć to żaden problem - ja też go chciałam przelecieć:) Jego zawód i pozycja w branży nieco sprawiła, że nie tak łatwo ze mną szło.No i nic nie ma. Dzisiaj z czystym sumieniem moge sobie w oczy spojrzeć, że nie poleciałam na kase - bo tak mogłoby sporo osób powiedzieć/ pomyśleć

Gość gość
Powiem ci jedno jeżeli jesteś goła i wesoła to jest problem, ja jestem niezależna,mam własne M i nie tylko,nie patrzę czy jak kogoś kocham co on ma,jaki status materialny.

Gość zawsze sexy
zostawmy kwestie majątków ( pieniądze rzecz nabyta.Problem jest w tym, że facet podoba mi się i chciałabym coś z nim zbudować. Minęło już tak dużo czasu od kiedy się poznaliśmy, że ja to jestem już tylko jakimś tam wspomnieniem jak było w P.

Gość gość
Kobieto nie poniżaj sie.

Gość zawsze sexy
:D wchodząc na to forum już się poniżam. Jak nie masz nic sensownego do napisania to się nie udzielaj na moim topiku. Nikt nie kazał ci go czytać.